“A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

A 12 szálú DNS újra-aktiválódásával és a rengeteg Atlantiszból felnyíló tudás és energia-áthangolódás egyre közelebb visz minket ahhoz, hogy testünk sokkal atlantiszitesthosszabb ideig, akár örökké tartson, anélkül, hogy elhasználódna, megöregedne (hiszen ezek is csak az elménk hitrendszerei).

Természetesen az örökre tervezett testhez más energia-test tatozott, hiszen az, ahogyan az energiáinkat működtetjük és felvesszük az Univerzumból alapvetően meghatározza a fizikai testünk jól-létét és a fizikai világban való működésünket is.

2014-ben megérkezett hozzám az energia-test atlantiszi áthangolásának folyamata, melyet akkor áprilisban át is adtam azoknak, akik szerették volnaa ezt továbbadni másoknak is.

Most ezt az áthangolást olyan formában élheted át a hanganyagok segítségével, hogy önmagadat hangolod át a magasabb rezgés-szint lényedbe-hívásával, engedésével.

ATLANTISZI ENERGIA-TEST ÁTHANGOLÓ KURZUS

online kurzus indul: 2018. november 9.

 

Ezzel a  kurzusommal azt az áthangoló folyamatot indítod és engeded át magadon, amely újraébreszti bennünk az atlantiszi energia-testet, és ezzel megérkeztet a fizikai testünkkel és a fizikai valóságunkkal való másféle, boldogabb, kiteljesedettebb kapcsolatba.

Az áthangolás három lépcsőben történik.

Az első lépcső hanganyaga az elemek Atlantiszi Angyalainak segítségével felemeli Lényed egészének rezgését.

A második lépcső hanganyaga megerősíti tested eddiginél sokkal finomabb rezgését.

A harmadik lépcsőben 6 anyagot kapsz, amely harmóniába rendezi a különböző életterületeid rezgését.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és az ATLANTISZI-ÁTHANGOLÓ  szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

A  kurzus díja 6 000Ft, jelentkezésedet november 8-ig tudom elfogadni.