“Áldott légy Ízisz, Te, aki hatalmas vagy, Úrnője az Mennynek, Anyja az Istennek, Szerelmese és Királynője az Isteneknek. A te látásod vigyázza a Arany Lényeit a Templomokban…” (részlet egy Íziszhez írt imából)Egyiptom földje híres az aranyról. Tutankhamon sírjából előkerült arany kincsek, a templomokban az Istenek arany szobra, arany ékszerek, arany a izisz2ruházatban, Hathor arany tükre, Ozirisz, aki Ízisz új életre ébreszt és aranyból varázsol neki hímvesszőt az elveszett helyett…

Sokakat elkápráztat az arany ragyogása, sokan ásnak, keresik-kutatják a még homok alatt lévő kincseket, és amikor egy ősi tárgy előkerül, netán aranyból is van, bepörög a birtoklás, az anyagiak utáni vágy és Egyiptom aranya mindent elpusztít.

Mert Egyiptom Aranya Kemet tiszta időszakában nem az anyagiakról szólt, nem a birtoklásról, vagyonról…Egyiptom Aranya egy olyan tiszta tudat-állapotot jelentett, amikor a Testben létező tudja saját Fény-származását, Fény-valóságát, ezt élve Fénnyel itatja át a Födit és Testit, így változik minden Arannyá körülötte.

Pár napot leszek június végén Magyarországon, két work-shopot tartok, mindkettőn kódokat ébresztünk. A másodikon Egyiptom Arany Kódjait. Várlak szeretettel:

EGYIPTOMI ARANY KÓDOK – Áthangoló Work-shop

2019. július 1. 10:00-17:00

Várlak, ha szeretnél sejtszinten áthangolni magad arra, hogy ne az anyagi világ uraljon téged, hanem Te legyél az anyagi világ Ura, aki bármit arannyá változtat maga körül, még a legsötétebbet is.

A work-shop díja 18 000Ft, jelentkezésedet a részvételi díj felének kifizetésével tudom elfogadni a szabad helyek függvényében.

KEDVEZMÉNY! Ha a Magdaléna Szív Work-shopon is részt veszel, akkor a két work-shop kedvezményes részvételi díja 33 000Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a work-shop nevét: jelentkezem@vereskriszta.com

A Magdaléna Szív Work-shopról információért IDE KATTINTS!