Mi az ünnep? Sok éve ezek sejlettek fel, amikor a Károcsonyt hívtam: „Jégcsap, hóillat, a ködből felém repülő madár, fahéj, fahéj, fahéj, nedves agyag, lámpafényben szikrázva táncoló hópelyhek, kesztyű, pirítós, kinn a cuppogó eső, benn a meleg, a Duna vizébe olvadó hóesés, harkály kopogása, a mókus villanó farka, a lángokban az árnyékok tánca, omló selymek, engesztelő ajkak az arcomon, ölelő hangok térben lüktető spirálja, szívdobbanás, Cinnabon, egyedül a múzeum csendjében, a kőkori szobrok között, méhecske, csontok egymáshoz koppanása, a TeliHold felhő mögül elővillanó fehérsége, a tündérek vízfátylat igazgató tánca, nárdusolaj, a szeretkezés szaga, megadás, a felsejlő Avalon…”

Most Karácsony közeledtével folytatom az ünnepet leíró érzések szavakba öntését:

“…Fény kel, nap kél, aranyba burkolt homokdűnék, Nílus vizén táncoló aranycipellős tündérek, Papnők dala árad, köszöntjük az Élet Szentségét, élet, születés, újjászületés, Ízisz ölelő szárnyai között Ozirisz pihen, az anyag sűrűsége Arannyal könnyebedik, illat árad, a Templom fala zenél, az Idő Visszatér, Kleopátra arany szíve, rózsaszirmok az arany hajón, Antónius csizmája alatt a rózsaszirmok megadják magukat, az illat szétárad a térben, szív nyílik, szerelem születik, két Test imájában EGY lesz a kettő, Fénygyermek, Mária és József, Magdaléna és Easa, nárdusolaj, lótusz, emlékezés, ébredés, FényMag…”

Kívánok áldott ünnepei készülődést. Kívánom a csendet, hogy szíved nyíljék és Lelked emlékezzen a Fényre, aki Valójában Vagy <3

És szeretettel nyújtom át saját ünnepi csomagjaimat, melyek az illatok finom rezgésével nyitják tudatosságodat és emelnek önnön Fényedbe:

KLEOPÁTRA OLAJ + AMAZIGH HERCEGNŐ HANGOSKÖNYV

cleopatra4

Kleopátra parfümolaj illata pont olyan, mint Kleopátra maga, nyomot hagyó. Finoman fűszeres, ami az orrodban marad, és amiben az érzékeid vágynak újra és újra megmártózni.

Ez a néhány sor pár évvel ezelőtt bukkant rám a fodrásznál:

„Szép az, ahogy egy nő él. A szépség belül lakik, és nem a tükörben. A kérdésem nem az, hogy „mit akarsz tenni a hajaddal?”, hanem az, hogy „mit szeretnél tenni az életeddel”. Mert az a szép. Amikor belépsz a szobába és ott hagyod az emlékedet. Amikor senki sem néz, de minden szem lát. Ez a szép.”

Pont ilyen Kleopátra. Pont ilyen az olaja és pont ilyen a Szíve Vezetésében Élő Nő.

Lelkemből kívánom, hogy a történet elvezessen a Lelkedhez az EMLÉKEZÉS által!

Az Amazigh Hercegnő

Nagy Sándor, Kleopátra és Mária Magdaléna története. A tér-idő különböző pontjain éltek fizikai testben, a sorsuk mégis összefonódott a sivatagban. Lépteik talán összeértek a Siwa Oázisát ölelő homoktengerben, a pálmák között, a homokban rejtőző medencék vizében, és az Orákulum Templomában.

Szeretettel ajánlom neked ezt a spirituális regényt, amely Siwa homok-tengeréből, saját Lélek-emlékeimből és Lemúria Őrzői Emlékezetéből bukkant elő. Csodálatosan elringatja a Lelked a behavazott, téli napokon, az Álom-Időben, amikor Lelkünk is új valóságot álmodik.


amazighhercegnoboritovegleges

A Kleopátra Olaj ára: 50gr olaj  7500Ft, 20gr olaj 3000Ft. Az olaj mellé ajándékba kapod az AMAZIGH HERCEGNŐ Hangoskönyvet (a hangoskönyv részvételi díja normál esetben 4600Ft).

———–

EGYIPTOMI CSAKRA OLAJOK

illatokegyiptom2

Az Ősi Egyiptom templomai megfeleltethetőek Egyiptom különböző csakra-pontjainak. A csakráinkra más és más illat-eszenciák hatnak. Saját csakra illataimat Egyiptom csakra-templomaiban aktiváltam.

Ízisz Templom * gyökér csakra * jázmin

Edfu Templom * szex csakra * lótusz

Karnak * köldök csakra * oud

Hathor Templom * szív csakra * egyiptomi rózsa

Szakkara * torok csakra * papirusz

Nagy Piramis * harmadik szem * levendula

Szfinx * korona csakra * lótusz és papirusz keveréke

A hét csakra olaj együttes ára 10 500Ft (7x10ml). Most a csakra olajok mellé ajándékba kapod a Mária olajat (20gr), melynek az alapja damaszkuszi rózsa és 5 olyan helyen töltődött energiával, ahol Mária maga is járt.

FIGYELEM! A megrendelésedet legkésőbb december 20-án tudjuk postázni, azaz december 19-ig tudsz rendelni és utalni. FIGYELEM! A posta túlterhelt Karácsony előtt, nem tudunk felelősséget vállalni azért, hogy a 20-án postázott küldemény megérkezik-e Karácsonyra. Javasoljuk, hogy minél hamarabb rendelj! Személyesen legkésőbb 20-án tudod átvenni a megrendeléseket.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Mit szeretnél rendelni (Kleopátra 50gr, Kleopátra 20gr, Egyiptomi csakra olajok):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom