“Én vagyok Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” Mondja Ízisz, aki maga Egyiptom földje. Ezt a mondatot még jóval azelőtt hallottam, hogy a Lelkem Egyiptomba hozott. A mondat már akkor elvarázsolt, belém ragadt. Egyiptomban élve értettem meg, hogy mit is jelent. Ízisz Egyiptom földje, amely annyi kincset rejt, hogy sosem lehet az összeset felfedezni. Lépek a fátyol rétegeiben, újabb és újabb csodák nyílnak, lépek még beljebb újabb felfedezések…Így a szakrális útjaim mindig újdonságokat hoznak, mert szeretem a csodákat és kincseket megosztani.

A márciusi út beavató, az Arany Rezgésébe, az Erő-Használatába.

Összegyűjtöm itt a kincseket, amik újdonságok, és amik ezt az utat még különlegesebbé teszik.

Akhenaten és Tutankhamon

Az egyiptomi múzeum kincsei között lépve szinte lehetetlen nem észrevenni a különbséget, amit Akhenaten időszaka képvisel. A különbség, már az

ábrázolásokban is szembetűnő, annyira más, szinte földönkívüli. Ahogyan az is volt Akhenaten, csillag-örökségére, az Univerzum törvényeire, Atlantiszi Fény-időszakra pontosan emlékező Fény-Király, aki a bőség, hála és szeretet rezgésében létezett, és ebből teremtett. Az ő fia Tutankhamon, akinek sírját szinte érintetlenül találták meg, benne a rengeteg arany kinccsel, amit a fizikaiból kilépő Király visszaadott a sivatagnak, a Semminek. Ez alkalommal az egyipomi múzeumot kifejezette Akhenaten és Tutankhamon örökségével kapcsolódva járjuk be.

Majd ellátogatunk Amarába is, Akhenaten csodálatos tisztaságú fővárosába, amely a manifesztáció varázslatából épült.

Luxorban a Királyok Völgyében együtt felkeressük Tutankhamon sírját is, hogy kapcsolódjuk az ottani bőség-rezgéssel. Illetve elmegyünk a Majmok Völgyébe Ay Fáraó sírjához, hogy szertartásosan oldjuk azokat a félelem-mintázatokat, melyek megjelentek Akhenaten idejében és amelyek minket is kivisznek a bőség rezgéséből.

Szerapeum, Völgy-Templom és Atlantisz Portál

abusir szerapeumatlantiszportalA hivatalos verzió szerint Szakkarában a Szerapeumban temették el az Ápisz bikákat, ami az én érzékelésem szerint egy nagy humbug. Képzeld el, hogy mész a sivatagban, egyre kihaltabb a táj, erősödik az érzés, hogy földönkívüli energiájú helyen jársz. Majd a semmiben, a homokban ajtó nyílik a föld alá vezet, hatalmas térbe, széles folyoső, a folyosó mindkét oldalán boltíves termek nyílnak, mindegyik teremben hatalmas, 70-100 tonnás bazaltból és gránitból készült szarkofágok. Lépsz a szinte tapintható erejű energia-térben, majd odamész az egyik szarkofághoz, amely érezhetően megmozdul, életre kell a tenyered alatt. Megérzed, hogy itt elutazhatsz földön kívüli helyekre és megérzed azt is, hogy a későbbi hatalmas építményeket valószínűleg innen manifesztálták.

Majd észreveszed a szűk folyosót, amely most ugyan be van falazva, de szemmel láthatóan kapcsolódott az alagút-rendszerbe, amely a piramisokat összekapcsolta egymással.

A hely fizikailag és energetikailag is szorosan kapcsolódott az Atlantisz Portálhoz és AbuSir Völgy-Templomához. A két, amúgy bezárt helyet szinté felkeressük.

A Nagy Piramis három beavató terme

nagypiramisÁltalában nem szervezek külön belépést a Nagy Piramisba, mert nem akarom Egyiptom karmáját építeni (amely pont arról szól, hogy bizonyos emberek, osztályok fontosabbak, mint a többi, értékesebbek, és eszerint nyílnak ki előttük a templomok, lehetőségek). De a Varázs-Erő hanganyagok készítésénél pontosan lejött, hogy a három beavató terem, hogyan bontja le a mágiával – a valóság tudatos megváltoztatásával – kapcsolatos csúszásainkat, félelmeinket és hogyan emel a teremtő erőnek a Forrással összehangolt használatába. Ezzel utazunk majd márciusban a Nagy Piramis három termében, a csoport saját külön két órájában, így gyógyítjuk Egyiptom karmáját és a sajátunkat is. (Normál kürülmények között csak egy terem látogatható).

Abydos, Djed Templom

eletviraga3Abydos különleges templomában már több csoporttal jártam, de most először töltünk egy ájszakát a templom melletti hotelben, és most először lesz egy teljes délelőttünk a templomra. A templom hét szentélye közül Djed Oszloppal gyógyító szertartást tartunk a belső Djed szentélyben. És a nagy templom mögötti, ősibb megalit templomnál kapcsolódunk az Élet Virága szimbólumba kódolt Élet Szövetségéhez, melyet Létzés különböző világai kötöttek egymással Atlantisz pusztulása után.

 

 

A MÁRCIUSI EGYIPTOMI UTAZÁSRÓL RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!