Alexandria egy nagyon különleges pontot képez a női és férfi energiák találkozásában. A Földközi-tenger mossa a partjait Aphrodité energiáival. Aphodité eszenciája ez: LÁGYSÁGOM FOLYÉKONNYÁ TESZI A RENDSZEREKET.

Alexandria mindig is találkozási pontja volt a leginkább egyensúlyból kimozdult férfi-energia által kreált rendszereknek és az azokat meglágyító női energiáknak.

Ez ma is látszik a város kinézetében is. A tenger felőli részre szinte lebegősen szépséges, de ahogy beljebb mész rád zárul egy nehéz csúnyaság.

kleopatra2Kleopátra története sem véletlenül kapcsolódik Alexandriához. Kleopátra, ahogy Magdaléna is az ősi Kígyó-Rend papnője volt, azé az erőé, ami egyszerűen kitáncol, kicsalogat az elméből és elpihentet a szívben.

Május elsejére virradó éjjel érkezett Magdalénától két üzenet, amelyből az első a kígyó energiáról, illetve a férfi és női energiák között Atlantisz óta generált harcról szólt.

Kleopátra története és szerelme nagy hatást gyakorolt a világra, feldolgozta már a történetét az irodalom, a film-világ. De más kérdés az, hogy mi az, ami az energiák szintjén megjelent a Marcus Antoniushoz fűződő szerelmében és kettőjük döntéseiben.

Kleopátra és Antonius a nő és férfi közötti harcból való kilépést képviseli, és az elmének, érdekeknek a szív irányítása alá helyezését. Ez mindannyiunk számára fontos ma is, mert mindkettő nélkülözhetetlen alap-pillére a belőlünk születő Új Földnek.

Kleopátra nem egyszerűen Egyiptom Királynője volt, Kleopátra a Szív Királynője, aki két erőteljes férfit is a Lélek-felé való megadásban vezetett. Két hatalmi pozícióban lévő férfi volt a szerelme és mindkettő szembe ment azzal, amit a világi hatalom elvárt tőlük és a szívükért tettek lépéseket.

Két éve már érkezett 9 szép hanganyag Kleopátrától és vezetett minket abban a női minőségben, aminek ő kleopatra3mesternője és királynője volt.

Tavaly már a ciprusi elvonulás előtt érzékeltem, hogy Kleopátra energiája ismét erősödik,  de azt még nem sejtettem, hogy Cipruson milyen mély kapcsolódásunk lesz vele.

Kapcsolódott bennem Kleopátra Ciprushoz, hiszen az Aphrodité minőség – “Lágy erőm folyékonnyá teszi a rendszereket” – , mely Ciprus felől Alexandria felé hullámzik a Földközi Tenger vizében táplálta őt.

De Cipruson kivilágosodott, hogy van más kapcsolódásuk is. Amathus Temploma nem csak Aphrodité szentélye volt, hanem Hathoré is. Hathor Kleopátrával jött ide, aki Róma felé vezető útján megállt itt erőt gyűjteni az úthoz, aminek kimenetele igencsak bizonytalan volt. Később Marcus Antonius Ciprus szigetét Kleopátrának adta ajándékba.

A Kleopátra történettel és Kleopátra Szív-Királynői erejével kapcsolódtunk Amathus Templomának romjai között, miközben alattunk hullámzott a Földközi Tenger és benne Aphrodité.

Most Pünkösd alkalmából most ajándékokkal rendelheted a Kleopátra olajat:

KLEOPÁTRA OLAJ

A  Kleopátra parfümolaj illata pont olyan, mint Kleopátra maga, nyomot hagyó. Finoman fűszeres, ami az orrodban marad, és amiben az érzékeid vágynak újra és újra megmártózni.

Ez a néhány sor pár évvel ezelőtt bukkant rám a fodrásznál: „Szép az, ahogy egy nő él. A szépség belül lakik, és nem a tükörben. A kérdésem nem az, hogy „mit akarsz tenni a hajaddal?”, hanem az, hogy „mit szeretnél tenni az életeddel”. Mert az a szép. Amikor belépsz a szobába és ott hagyod az emlékedet. Amikor senki sem néz, de minden szem lát. Ez a szép.”

Pont ilyen Kleopátra. Pont ilyen az olaja és pont ilyen a Szíve Vezetésében Élő Nő.

A Kleopátra parfümolaj (20ml) ára 2000Ft. Az olajhoz most ajándékba kapod a Kleopátrától korábban csatornázott 9 hanganyagot  (a nő és férfi közötti harcból való kilépésben, a női és férfi energiák harmóniába simításában és az elme szívben való megpihentetésében segít), illetve az Amathus Templomban érkezett hanganyagot (mely segít abban, hogy a félelmekből kilépve megpihenj szíved Királynői erejében).

A parfümolajat hétfő éjfélig (május 16.) tudod rendelni.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*