– Engedje meg, hogy bemutassam Jézus Krisztus és Mária Magdolna egyetlen lányát, Sára-Támárt. A franciakirályi dinasztia megalapítóját, egyben a mi ősanyánkat…

– Hallja a galambokat? Sára-Támár, a tiszta szív jelképei. Később a leszármazottjai, a katárok is a galambot választották jelképükké.

– Ezért akarta kiirtani az egyház a katárokat?

– Igen, részben. Mivel a birtokukban lévő tárgyak és kéziratok segítségével bebizonyíthatták, hogy Jézus ésMária leszármazottai vagyunk, így a puszta magdalenapregnantjelenlétünk is fenyegetővé vált az egyház számára. Férfiak, nők, gyerekek egyaránt veszélyeztették Rómát, tehát úgy döntöttek, mind egy szálig kiirtanak bennünket, hogy a titok örökre titok maradjon…”

Kathleen McGowan gyönyörű könyvéből idézek, A gyűrű titkából. Csodálatos könyv Magdalénáról, leszármazottairól, katárokról és Dél-Franciaország titkairól.

Sok minden mélyen megérintett Kathleen könyvében, de a legjobban az rázott meg és fel, hogy ma már ennyi generáció óta bárki – te is, én is – hordozója lehet Magdaléna és Easa (Jézus) vérvonalának.

Bárki. Hiszen Magdaléna és Jézus földi inkarnációja és kettőjük Szent Párossága hivatott volt arra, hogy a Fény-kódokat, melyek ők hordoztak és éltek elültessék az emberi tudatban, és most ideje van annak, hogy ezen Fény-kódokat aktiváljuk és éljük.

Vérvonal, de több, mint Vérvonal, Szellemi Vonal is, amely visszanyúlik Kemetbe (az Ősi Egyiptomba), egészen Íziszhez és Oziriszhez az Egyiptomi kultúrát megalapító Csillaglényekhez.

A Magdaléna-Vonalhoz való kapcsolódásodat aktiváló utazásra hívunk Dél-Franciaországba, szeptemberben:

MAGDALÉNA VONAL – SZAKRÁLIS ZARÁNDOKLAT DÉL-FRANCIAORSZÁGBAN Veres Krisztával és Arató Mónikával

2019. szeptember 4-11.

Az egy hét alatt felkeresett szakrális helyek:

Saintes Maries de la Mer – ahol Magdaléna partra szállt, és Szent Sára városa  * Kőkori Tündér-Dolmen * Minerve, Carcassone és Montsegur katár-várak  *  Rennes Les Chateau Magdaléna Temploma és Magdaléna Tornya  *  Rennes Les Baines Íziszhez és Magdalénához kapcsolódó helyei

Az úton kapcsolódásainkat segítik:

  • a meditációk
  • közös szertartások,
  • rituálék
  • csatornázott üzenetek
  • kundalini jóga-gyakorlatok

A szakrális utazás vezetői:

Veres Kriszta

krisztatengerSpirituális ébredésem óta velem van Mária Magdaléna, Ő vezetett el Glastonburybe, és megjelent az utam minden egyes fontos lépésénél. Rengeteg szertartást, elvonulást, utat, csatornázást, megtestesítést vezettem már Magdaléna energiájában. Az Amazigh Hercegnő című könyvemet az ő szavai és jelenléte itatják át. Mára annyira elmélyült a kapcsolódásom vele, hogy szinte egy pillanat alatt át tudom adni a testem belső terét és a hangomat a Magdaléna energiának. Hálás vagyok ezért <3

Franciaország azon részei, ahol Magdaléna is járt és tanított először két éve szólítottak magukhoz. Idén szeptemberben a harmadik utat viszem Dél-Franciaországba, Magdaléna lábnyomát követve. Különösen fontos számomra az a kapcsolódás, mely jelen va az Ősi Egyiptom és Dél-Franciaország között. Sára által, Magdaléna által, az itt található egykori Ízisz Templomok által, és a katárok által, akik őrzőivé váltak az Egyiptomból elhozott BenBen kőnek (azaz a Végzet Köve), melyet csak a legtisztább tudatúak őrizhetnek.

Harmadszor kelek útra ide, és várom az új titkokat, csodákat, amiket feltáhatunk EGYütt <3

 

Arató Mónika 

 

Jézus és Magdaléna már többször megszólított. Van, amikor felkérnek gyógyításra ( ilyen kétszer fordult elő, az első alkalom várandósságom idején volt), van, amikor a belső tisztító, gyógyító, teremtő meditációim segítői. Nagyon intenzív a kapcsolatom velük, különösen Magdalénával.

Csodás figyelni, ahogy a spirituális utamon vezetnek. A katárokkal először egy regényben találkoztam. Megérintett a tiszta és őszinte életük, amit éltek. A nevük is azt jelenti, hogy tiszta, tökéletes. Vágytam, hogy felkeressem a városukat Dél- Franciaországban. 2011- ben 50 km-re voltam tőle, de mégsem láttam. Akkor nem. De a tisztaság energiája tovább vezetett a kundalini jógához, ahol azokat, akik a tiszta életet minden velejárójával felvállalják, úgy hívják, hogy khalszák (khalsa), ami szintén azt jelenti, hogy tiszta. Tudtam, hogy jó úton vagyok, mint ahogy azt is, hogy egy napon a két ösvény összeér. Ez az idő most érkezett el.

 

További informáciért és jelentkezéshez küldd ez a neved, email címed, telefonszámod és a MAGDALÉNA-VONAL szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com