PTAH. Ő, aki a Szív Gondolatával Teremt. Ő, aki a Szava Varázslatával Ad Életet. PTAH, a Szívből való Teremtés Neterje az Ősi Egyiptomban. Kezében a királyi pálca, a dzsed oszlop és az ankh, az élet kulcsa. A kulcs, ami a szívben van. Életünk uralkodójává szívből teremtve válhatunk. Ezt megélni jöttünk a fizikai létbe.

Életem 2010-ben kezdett fénysebességgel változni, akkor értettem meg, hogy a teremtő erőnk nem esetleges, minden esetben működik, csak nem használjuk tudatosan. Erre ráébredve igent mondtam a vágyaimra és az év végére minden átrendeződött az életemben, így kerültem Egyiptomba is.

Azóta nagyon sok work-shop, online kurzus, hanganyag született Tudatos Teremtés témában, de most számomra is eljött az idő, hogy mindezt egy magasabb szintre emeljem.

Arra a rezgésre, ahol ezt Egyiptom ősi földjének beavatottjai élték és tanították.

Várlak Téged is, ha velem tartanál a Teremtő Erőd Szívbe emelésében. Március végéig kedvezményesen jelentkezhetsz:

SZÍV GONDOLATA – Teremtő Work-shop

 2018. május 1. 14:00-20:00

ptah1

A work-shopon Ptah-Sekhmet-Nefertem egyiptomi isteni hármasság energiájával dolgozunk.

Ptah segítségével tisztítjuk mindazt, ami az elmében tart, és a gondolatokat a szívbe helyezzük át, ahonnan kiáramoltatva őket teremtő erejük megsokszorozódik.

Sekhmet Ptah női párja, Ő az Erő megfelelő használatának őrzője, akinek segítségével a haragot fordítjuk át teremtő energiává.

nefertemNefertem Ptah és Sekhmet gyermeke, Ő, aki az első Fénysugár és a Kék Lótusz Illata. Ő a Lótusz, mely a Fényre kidugja a fejét és kinyitja a szirmait. A lótusz a gyönyörködés virága, és a gyönyörködésben való élet az, mely a teremtést könnyeddé teszi.

A work-shop kedvezményes részvételi díja 12500Ft, ha jelentkezésed és a részvételi díj befizetése megtörténik március végéig.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a SZÍV-GONDOLATA szavakat emailben: jelentkezem@vereskriszta.com