Egyiptomi Misztérium Iskola

“Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat. Egyiptom földje Ízisz teste, Ízisz fátyla az ősi egyiptomi misztériumokat rejti.

Az életben nincsenek véletlenek. Engem látszólag a véletlen hozott Egyiptom földjére, de valójában a DSCN2792mély szerelem, amely ehhez a földhöz fűz, amely a Lelkem földi otthona, és amelyhez inkarnációk sora kapcsol. Gyönyörű utazásban vagyok hat éve, mióta Ízisz visszahívott. Utazásban és emlékezésben, mely egyre komplexebb dolgokat tár fel.

Rengeteg hanganyag, üzenet érkezett az elmúlt években Egyiptom szent helyeitől, ősi energiájából, majd komplett gyógyító energiák rendszere kezdett érkezni.

Ezeket adom át személyes és online formában azoknak, akiket szólít Ízisz, szólít Egyiptom, akik érzik a kapcsolódást az Egyiptomi múlttal, és érzik-tudják, hogy az ősi egyiptomi misztériumok továbbadásában szerepük van.

Az első ilyen komplex gyógyítói rendszer volt a Hét Hathor Kurzus, mely jelen pillanatban online formában sajátítható el:

Hét Hathor – Papnői Minőségekbe Beavató Online Kurzus

és

Hét Hathor – Gyógyítói Kurzus

Részletekért ide kattints!

És most augusztusban személyes találkozó keretein belül tartom a következő gyógyítói modult:

ANKH és DJED Gyógyító Misztériuma I. és II.

2017. január 22.

Részletekért ide kattints!

Hozzászólások
4 hozzászólás - “Egyiptomi Misztérium Iskola”
 1. Novák Ágota szerint:

  Kedves Kriszta!
  Tervezed-e, hogy október után egy új Lélekgyógyítói kurzust indítasz?
  Köszönöm, Novák Ági

 2. Tamas szerint:

  Jovore megyek magyarorszagra majd es biztos meg fogom csinalni ha lesz akkor. Addig maradok az online kurzusoknal…
  De ez az utam az biztos.
  Addig is javaslok valakit aki az ajanlasom alapjan reszt fog venni ezen szemelyesen, ahogy el fogja vegezni az atlantiszi kurzust is online ahogy en.
  olellek szeretettel:
  NAGYSZERU DOLGOKAT TANULOK ITT :-)
  Javaslom mindenkinek aki a folyamatban van… akarmilyen nehez az elethelyzete!
  Tamas

 3. Cseke Imre szerint:

  Tamás barátom már javasolt erre a tanfolyamra, így nincs más dolgom mint elmenni, mert tudom hogy nagyszerű dolgokat fogok tanulni.
  Imre

Neked mi a véleményed?