“Amikor megjelensz az Ég horizontján, Te vagy az élő Aton, minden élet kezdete! Amikor emelkedni kezdesz a keleti horizonton, szépséged megtölti az összes földet…Te teremted a nők magját, te teremted a férfiak folyadékát, belőled ölt testet a gyermek az anyaméhben, te dajkálos ott és tartod meg a sírásban, és te adod a fenntartó lehelletet.  És amikor megszületik, mikor a méhből alászáll te nyitod ki a száját és töltöd be minden szükségét.”Részlet a himnuszból, melyet Akhenaten Atonhoz írt.

Akhenaten a Bőség Mestere volt. Mert Mestere volt annak, hogy teljes önátadással kövesse a Lelke hívását, azaz beteljesítse az Isteni terv rá-bízott részét. És amikor ezt tesszük minden szükség betöltetik, azaz a Szűk-ség Bő-séggé válik.

Akhenaten ezt élte, a semmiből hívta elő a fővárosát nagyon rövid idő alatt, mely a földi Paradicsom volt minden ottélőnek.

Most, amikor a korona-hisztéria ránk hozta a gazdasági összeomlás és a szűk-ség mindenféle formájának árnyát fontos visszakapcsolódni oda, ahol a Bőség áramlik és átölel.

Augusztus 3-án reggel küldöm ki az Akhenatentól csatornázott kódokból a harmadikat (összesen 7 lesz):

A BŐSÉG MESTER-KÓDJAI

King Amenhotep IV "Akhenaten" Facts | Amenhotep IV History | Akhenaten Tomb

Akhenatentól érkező mester-kód Lényed azon részét ébreszti, mely emlékezik, hogy azért vagy itt, hogy komprommisszumok, félelmek nélkül kövesd a Lelked hívását, és így az Isteni terv rád-eső részét kiteljesítsd. Áldás öleli az utat, melyet Lélekből teszel, és az Univerzum végtelen bősége ölel át ekkor. Mert ez a természetes állapot.

A hanganyagot az első napon bármikor meghallgathatod, de aztán javaslom, hogy aztán még 10 napon keresztül napfelkelténél hallgasd.

Csak az első hanganyag díja 3300Ft.

A hét hanganyag EGYüttes díja 22 110Ft

Augusztus 2-ig tudsz csatlakozni.

Jelentkezhetsz SZEMÉLYES BŐSÉG MESTER-KÓDOKRA IS. Erre összesen 9 fő tud jelentkezni. Feltétele az, hogy 2×11 napon, azaz 22 napon keresztül hallgasd a hanganyagot napfelkelténél (én ebben az időszakban tartom a 9 főt Akhenaten Arany Rezgésében), majd még 11 napon keresztül napfelkelténél szintén hallgatod a hanganyagot. További feltétel, hogy délben és napnyugtánál elvégezd azt a rövid gyakorlatot, melyet a hanganyagon kívül kapsz. A 33 nap alatt egyszer, az általad választott, megérzett alkalommal konzultálunk messengeren, azért, hogy a folyamatod a leghatásosabb legyen. A SZEMÉLYES folyamat díja 33 000Ft (három összegben fizetendő, 11 000Ft a folyamat kezdeténél, 11 000Ft a 11. nap után, ekkor már érzékelni fogod a változást, és 11 000Ft a 22. nap után, amikor a változás még nyilvánvalóbb). Ha erre szeretnél jelentkezni kérlek küldj emailt: jelentkezem@vereskriszta.com

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (teljes, első): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom