„Minden negativitás a félelemből születik…De nincsen olyan félelem, amit a szeretet ne oldana fel…Ha szeretnénk kilépni a félelemből, akkor a megoldás nem a harc, hanem az, hogy kicseréljük szeretetre.” (Marianne Williamson, Visszatérés a szeretethez)

Szerintem mindannian ismerjük milyen az, amikor jön egy félelem, ami teljesen át tud járni, és szinte megbénít, sőt valóságnak tüntet fel egy csomó mindent, ami valójában csak a jövőbe vetített projekció.

Hát, amikor egy ilyen érzés megjelenik leginkább szabadulni akarunk tőle, miharabb. Ami általában azt jelenti, hogy azonnal ellenállásba és harcba kezdünk a félelemmel. És kezdődik a kínlódás, mert a félelem ettől nem múlik el, hanem marad, sőt növekszik.

felelemJó pár éve már, hogy én tolmácsoltam Kathy Jones egy Istennő-megtestesítésén, ott hallottam először a csatornázott üzenetben, hogy a félelem tulajdonképpen a barátunk, mert jelzi azt, hogy a vágyaink merre hívnak.

Hogyan? Gondold csak végig. Valahányszor megjelenik benned egy vágy, és a lelkesültség, ezután megjelenik a félelem is, az elme ezerre mondja, hogy miért ne menj a vágyaid útján, miért ne kövesd azokat. Ha úgy tekintesz a félelemre, mint egy útjelzőre, akkor az nem eltérít a vágyad követésétől, hanem csak megerősít abban, hogy jó úton haladsz.

A vágyaid a folyamatos tágulás felé vezetnek, a Lelked megélése felé, ez pedig természetesen előhívja belőled az összes korlátozó hiedelmedet, így nagyon jó, hogy azok különböző félelmek formájában előbukkannak, mert így el is engedhetőek.

Hogyan tudod őket elengedi? Legyőzni nem tudod őket, de ha barátként tekintesz rájuk, szereted őket, akkor erejüket vesztik, megszűnik a hatalmuk feletted.

Sokszor tudjuk mindezt fejben, de mégis nehéz mit kezdeni a félelemmel élesben. Júliusban ismét  kiküldöm azt a kilenc hanganyagot, ami segítségedre lehet abban, hogy a félelmeidet ellenállás helyett szeretettel elengedd.

A kurzus hanganyagait, most a Bőség-Kosár keretében az általad választott árért rendelheted:

“A Félelem a Barátom” Online Kurzus

2016. augusztus 9-én küldöm ki őket

9 hanganyagot kapsz, melyek különböző módokat kínálnak arra, hogy átalakítsd a félelmeidet.

A kurzus kedvezményes részvételi díja 2200Ft, de MOST azon az áron rendelheted, amit jó szívvel ebben a pillanatban ki tudsz fizetni. A megrendelésedet augusztus 8-ig teheted meg.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Az általad választott összeg?:

*