“Látta Őt már régóta. Már azelőtt látta ezt a pillanatot, mielőtt a Férfi megszületett, látta mióta Lelke igent mondott erre a földi küldetésre a Világok közötti Térben,  a Fény Angyalainak ölelésében.  Látta és várta. Végtelen türelemmel, ahogyan csak a Sivatag Harcosa tud várni, az, akinek az idő nem létezik és akiben minden idősík együtt létezik.

És, most, ahogyan a Férfi lovát dél felé fordította és megtette az első lépéseket a homok-tenger felé a Sivatag Harcosában felizzott a tűz, a szívéből elindult a láng, mely végiglobogott minden sejtjén. Finom, belső bizsergéssel izzott fel benne az öröm. Elkezdődött…A Férfi elindult, hogy Királlyá szentelődjék a sivatagi beavatásban…” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

amazighorzok1

Alexander – Nagy Sándor – Királyként érkezett Egyiptomba, megszabadította az országot a perzsáktól és az egyiptomiak királyukként üdvözölték. Mégis elindult a sivatagi beavató úton, hogy annyi fáraóhoz hasonlóan a beavatásban szentelődjék királlyá. És a Lelke ezt már eltervezte a leszületés előtt, ahogyan ezt a Sivatag Harcosa pontosan látta.

Minden Férfi Királynak születik, minden Férfi magában hordozza a lehőtéségét annak, hogy ezt a minőséget kibontsa magában, megélje a mindennapokban.

A Király Uralkodó, uralja saját egó-késztetéseit, és szívből szolgálja azokat, akik rá vannak bízva. A szeretett nőt, a családot, a tágabb közösséget, vagy akár egy egész országot. A Király minőség megélhető egy párkapcsolatban, családban, vagy a nagyobb közösségek szintjén is.

A Nő amikor beleszeret egy Férfiba meglátja benne a Királyt, látja, mert a Lelke szemével lát bele a Férfi Lelkében lüktető lehetségesre. A mindennapok viszont kinyitják a “sivatagi beavató utat”, mely a Férfinak lehetőséget ad arra, hogy a belül hordozott Királyt valóban élni kezdje. És ez nem mindig történik meg, ilyenkor sérül a Nő és a Férfi is. Miközben persze a Nő is ezen beavatások közepette bontja saját Királynőségét, melyben ott van az egyensúly aközött, hogy lássuk Lélekkel, ami történik, tudjuk a Király valódi, de közben egészséges határaink legyenek, és ne vesszünk el a megmentő szerepében, hiszen a Királyt nem kell megmenteni.

Az energiák tánca sürgeti a változást, folyamatosan mozdítanak minket abba az irányba, hogy a Szakrális Női és Férfi minőségeket éljük. És ez nem mindig könnyű.

Számomra például Az Amazigh Hercegnő című könyvem megírása után volt hatalmas a kontraszt a könyv világa és a mindennapok között. Majd, ahogy elkezdtem hívni az Orákulum Papnőjét és Kleopátrát magamba, úgy lett könnyebb elfogadnom, hogy folyamatos beavatásban vagyunk és teret tartani annak, hogy Szerelmem is hívja saját Sivatagi Harcosát és Alexanderét. <3

Lélek-regényem megjelenése után még nagyobb izgalommal indultam el Siwaba, mint egy éve. Mielőtt elindultunk éreztem a hívást arra, hogy megszülessék Alexander Olaja, a Király Illata. Nem tudtam, hogy melyik olaj lesz az, de a Lelkem egyértelműen jelezte, hogy Siwa majd megmutatja.

Így is lett. Said, az egyik jeep-vezetőnk, szépséges tiszta energiákkal rendelkező Amazigh Őrzőnk az egyik este eljött, hogy hozzon néhány dolgot – siwai kenyeret, datolyát -, amit kértünk tőle. Nagyon finom illat lengett körülötte. Judit barátnőmet megkértem, hogy kérdezze meg mi az. A KIRÁLY ILLATA. Ez volt az illatszer neve. Tudtam, hogy nem kell tovább keresnem.

Visszatértünk Kairóba és a megbízható parfüm-olajos boltomban ott volt az illat. Megkérdeztem miből készül, csak annyit tudtak, hogy egy sivatagi fából. Beleborzongtam. Milyen illat is illeszkedhetne jobban Alexanderhez, a sivatagi beavató úton lépő Királyhoz?

És megkaptam arra is az útmutatást, hogy hol és hogyan akar az olaj energiával töltődni:

ALEXANDER OLAJ

amazighorzok2

A Király Illata parfüm-olajat magammal viszem novemberben Luxorba, Luxor Temlomának azon szentélyébe, mely Alexanderhez kapcsolódik, a Megszentelt Férfi-erejére ébredt Királyhoz. Itt érkezik majd meg az olajhoz tartozó egyik üzenet.

A másik kettő a Téli Napfordulóval jelzi érkezését, kinn a sivatagban, csillagok alatt, az Atlantisz Portál közelében.

Ajánlom ezt az olajat saját Királyi minőségüket bontó Férfiaknak, és Nőknek, akik ehhez teret tartanak a párjuknak, miközben ezzel párhuzamosan nyílik saját Királynőségük.

Az olaj (20gr) és a három hanganyag díja 5000Ft. Az olajból kérhetsz nagyobb mennyiséget is, 50gr + hanganyag 7000Ft, 100gr + hanganyag 10000Ft.

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, az Alexander Olaj szavakat és a mennyiséget (20gr, 50gr, 100gr): jelentkezem@vereskriszta.com

Megrendelésedet október 29-ig tudod elküldeni.

Az olajat január első felében kapod meg.