Néhány évvel ezelőtt ciprusi barátaimmal a pénzről beszélgettünk. Francesca szájából ez a mondat hangzott el: „A pénzt nem keresni kell, hanem beengedni”. Szöget ütött a fejemben ez a mondat, és foglalkoztatott, hogy hogyan lehet ezt megtenni.

Ma már tudom! Tudom és élem, hogy bármi, amire vágyom, meg tud jelenni a fizikai tapasztalásomban, ha beengedem. Ha valami hiányzik, az csak azért hiányzik, mert még nem azonosultam a vágyott dolog rezgésével, hanem a hiányára koncentrálok. Játszva Teremtő Csoportjaim és saját életem könnyed, de tudatos átalakítása hozzásegített ahhoz, hogy kicseréljem a hiányt a VAN-ra. Ebben kínálok neked is segítséget, most kifejezetten a pénzügyeiddel kapcsolatban.

ONLINE PÉNZ-VONZÓ KURZUS

indul: 2013. január 16-án KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag) és a 7×7 napi megerősítést most 8800Ft+2200FT helyett 5500Ft-ért vásárolhatod meg, ha január 15-ig bejelentkezel!

 

Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Kérlek add meg a megajándékozott nevét és email címét, ha a kurzust ajándékba vásárolod:

 

ALAP CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a pénzt!

 „Ha  hiányt szenvedtek valamiből, amit kívántok, meg kell találnotok a módját, hogy érezzétek a lényegét – még mielőtt elérkezne -, máskülönben nem juthat el hozzátok…Ha a rezgés megjelenése előtt kéred egy dolog megvalósulását, lehetetlent kérsz. Ha hajlandó vagy még valamely dolog megvalósulása előtt sugározni a rezgést – akkor minden lehetséges.”  (Esther és Jerry Hicks, A bőség törvénye)

 A 7 hét alatt azokon a területeken vezetlek végig, amelyeket nekem is át kellett írnom ahhoz, hogy megérkezzem abba az anyagi jólétbe és biztonságba, amire vágytam. A bőség az Univerzum alap-rezgése, bőven van pénz! Neked is bőven lehet és ehhez csak a gondolati mintáidon szükséges változtatnod, mert ezek átalakításával megváltozik a vonzásod iránya és végre élvezheted azt, amit az Univerzum adni akar!

 A hét terület, melyet együtt átírunk:

Végtelen * Végtelen a pénz, ami a rendelkezésedre áll, mert minden végtelen, és ennek tapasztalásában csak te tudod magadat korlátozni és ez jó, mert ezen bármikor változtathatsz!

Megérdemlem * Megérdemled az anyagi bőséget, jár neked, annyi, amennyit szeretnél, csak úgy! Kiléphetsz azokból a tudattalan családi és szociális mintákból, melyek mást hitettek el veled.

Kiadhatom * Átírjuk az azzal kapcsolatos félelmeidet, hogy egyszer csak elfogy a pénzed.

Van * Létrehozzuk benned azt a belső bizonyosságot, hogy akkor is van pénz, amikor a fizikaiban nem látszik, így mindig lesz!

Sokfelől érkezhet * A legtöbb ember csak egy, vagy két módját tudja annak elképzelni, hogy pénzhez jusson, így elzárja magát a többitől. De te most megérkezel abba a kitágult nézőpontba, amely a többi utat is megnyitja, így a pénz végtelen módon meg tud jelenni a tapasztalásodban.

Beengedem * Kondicionálásunkkal rengeteg gátat helyezünk a pénz útjába. De ennek most vége! Megtanulsz kilépni a kényszeres cselekvésből és akarásból, és a befogadóvá válni.

Élvezem * Hogy tényleg élvezhesd a pénz áramlását, bűntudat és félelmek nélkül!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft.


Az ALAP-CSOMAG mellett arra is lehetőséget biztosítok neked, hogy személyes kíséréssel vegyél részt ezen a tanfolyamon. Előző online csoportjaimban az volt a tapasztalat, hogy a személyes kíséret, a személyes visszajelzések és tanácsok nagyban segítették a folyamat hatékonyságát, mert kifejezetten a személyes történetben való elakadásokra világítottak rá:

EZÜST-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganya * 3 személyes visszajelzés (2. és 4. gyakorlat után, illetve a tanfolyam végén)

Az EZÜST-CSOMAG részvételi díja: az alap-csomag részvételi díja + 4600Ft.

ARANY-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganya * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után)

Az ARANY-CSOMAG részvételi díja: az alap-csomag részvételi díja + 10 000Ft.