Ptah, aki a Világot a szíve gondolatával teremti, aki Szava varázslatával ad életet. Imhotep, a nagy gyógyító, “Ptah gyermeke”, akit az egyiptomiak isteni minőségbe emeltek. És Sakkara a Gyógyító Templom, ahol Imhotep tevékenykedett, és teremtett. Ebbe a Templom-Térbe hívlak február elején, az ÉvKör fordulásával.

 

Szakkara Gyógyító Temploma Hanganyag és Csoportos Gyógyítás

2018. február 1.

Szakkara gyógyító templomában az “elmét altatták” a papnők, amikor az elme alszik, a Lélek átveszi a hatalmat, megtörténik a gyógyulás, megoldások születnek.

A hanganyaggal végig járjuk Szakkara Templomának különböző tereit, és azt az ősi gyógyító utat, melyet bejártak az ősi időkben a gyógyulásért a szakkara1Templomba érkezők. Megidézzük a Gyógyító Templom papnői és papjait, hogy elaltassák az elménket, így megadva magunkat  a Lélek bölcsességének.

Ajánlom ezt a hanganyagot, ha van olyan problémád, amit már szétagyaltál, de mégsem tudtad megoldani. Ajánlom ezt a hanganyagot, ha amúgy is hajlamos vagy túlgondolkozni, és nehezen megy a megadás. Ajánlom, ha szeretnél megpihenni a Lélekben és az ősi egyiptomi gyógyító tér békéjében. Ajánlom ezt konkrét fizikai problémára is, melyet engednél gyógyulni Lelked teljességében.

A hanganyag díja 1800Ft, január 30-ig tudod rendelni.

Ha a csoportos gyógyításban is szeretnél részt venni, akkor egy megadott időpontban hangolódsz majd, február 1-én este 8-kor a Szakkara hanganyaggal, engedve magadat megpihenni a távolról érkező energiákban. A közös hangolódás alatt minden gyógyításban résztvevő személyes üzenetet kap Szakkara gyógyító rezgéséből, mely segíti őt abban, hogy saját GYÓGYÍTÓI útján még inkább kiteljesedjék, éljen a gyógyítói erejével.  Az összes résztvevő személyes üzenetét megkapja a gyógyítás minden résztvevője, mert a vonzások törvénye olyanokat vonz a csoportba, akiknek üzenete a többi résztvevőnek is segíthet. Ezt már sok csoportos gyógyítás alkalmával megtapasztaltuk.

A csoportos gyógyítás díja 13 000Ft, mely tartalmazza a Szakkara hanganyagot + a személyes hanganyagokat. Jelentkezésedet a szabad helyek (9 fő tud jelentkezni) függvényében tudom elfogadni, január 30-ig.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a SZAKKARA, vagy a SZAKKARA SZEMÉLYES  szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com