“Emelkedj fel Ozirisz, Geb fia, az elsőszülött, ki előtt az Istenek megremegnek. Tisztítsd meg magad a hónap első napján, felvirradsz az ÚjHolddal, és téged ünnepel Kemet az év három kezdetén.” (részlet egy Oziriszhez írt himnuszból)

Ozirisz nem kapcsolódik minőségben a Holdhoz, de az ősi Egyiptomiak mégis őt látták az ÚjHold ciklusaiban. Ozirisz története a halál-újjászületés-ÉLET ciklusa, tanítása. Minden ÚjHolddal kinyílik a misztérium, Ozirisz misztériuma. Minden ÚjHolddal lehetőslget kapunk mi is az Újjászületésre, Életünk ÚjraTeremtésére.

Az előző ÚjHoldnál a Gyógyító Csatornázás és a Személyes Csatornázások Dahshour Piramisainál érkeztek, Ízisz Ligetéből. Csodálatos energia volt, ezért az ÚjHoldas Csatornázásokat folytatjuk Egyiptom különböző szakrális helyeiről:

Szeptemberi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázás

2020. szeptember 17.

holduzenetek2

Megérkezett a következő ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk helyszíne. Maga a GYÓGYÍTÁS TEMPLOMA, SZAKKARA.

Szakkarát leginkább az itteni lépcsős piramisról imerik az emberek, de valójában az Ősi Egyiptom egyik legfontosabb Gyógyító Komplexuma volt itt, maga a Piramis szintén része volt a gyógyítási folyamatnak.

Két videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől.

Karimmel EGYütt indítottuk el a KEMET MISZTÉRIUM ISKOLÁT, és csodálatos kapu nyílik a közös munkánkból. Karimről bővebben:

Egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

A csatornázott üzenetek díja  5 500Ft.

Kérhetsz Személyes ÚjHoldas Csatornázást is, erre összesen 5 főnek van hely.

A Személyes ÚjHoldas Csatornázást bármilyen témában kérheted.

Egyéni csatornázás keretében bármivel dolgozhatsz, de különösen ajánlom ezt, ha van visszatérő testi problémád, illetve ha tudod, hogy tiéd a gyógyítói út, de hezitálsz rálépni:

Két személyes videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől.

A személyes csatornázás díja 22 000Ft. A személyes üzenet mellé ajándékba kapod az adott ÚjHold

Októbertől elindítunk egy féléves ciklust a Gyógyító ÚjHoldas Csatornázásokban

Minden hónapban ÚjHoldnál Egyiptom minket megszólító szakrális helyéről csatornázunk, a helyszínek változnak, de ismétlődhetnek is. Minden alkalommal videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől.

Az ÚjHoldas üzenetek díja alkalmanként 5500Ft, vagy a hat hónapra 30 000Ft.

KEDVEZMÉNY! Amennyiben jelentkezésed megtörténik szeptemberi ÚjHoldig (szeptember 17.) a hathavi anyagok mellé ajándékba kapod a szeptemberi csatornázást.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik csatornázásokat szeretnéd (hónap neve, hat hónap, személyes szeptemberi): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom