Ízisz Papnője Online Iskola

2006 novemberében indítottam először Magyarországon pap/női képzést a magdalena6három-éves Danu Pap/nője Iskola keretein belül.  Akkor az Istennő útját jártam, és rengeteg gyönyörű tapasztalást szereztem rajta. Akkor még misszióm volt az, hogy az emberek megismerjék az Istennőt, azóta ez megváltozott. Egyszerűen azt szeretném, hogy az emberek boldogságban és örömben éljenek. Közben felébredtem arra, hogy bármelyik úton el lehet jutni az Istenivel való EGYségig, és bármelyik úton jól el lehet tévedni.

Ezek a változások jelentősen átalakították a Papnő Iskolát, melynek fókuszába az elmúlt néhány évben a Lélek szolgálata, és a születő Új Föld tudatosságának képviselése, tanítása, továbbadása került.

És most ismét itt a változás, átalakulás, megújulás. Megújulás, amely egy Ősi Föld Ősi Misztériumira való visszaemlékezésből bomlik ki.

Egyiptom mélyen a Lelkemben él, régóta ismerjük egymást, sok inkarnáció kapcsol DSCN1799ide, számos papnői múlt. Könnyű ezért emlékeznem, könnyű meghallanom Egyiptom ősi templomainak üzeneteit, könnyen olvasok az energiájukban, lényem teljessége nyitva Ízisz érzékelésére.

Ízisz Földanya, Ő tulajdonképpen Egyiptom Földje, benne azt az energiát keltették életre őseink, amelyet Egyiptom földje rezeg.

Egyiptomban van a Föld torokcsakrájának két pontja, azaz itt kommunikálja, fejezi ki a Föld azokat a változásokat, megújulásokat, amiket élni szeretne. Egyiptom földjéhez hangolódás tulajdonképpen a Földön testet ölteni vágyó Univerzális Energiákhoz való hozzáhangolódás. Ízisz Papnői a Föld Bába-Asszonyai, a Föld Hírnökei.

A Papnő Iskolám megújulásával az Új Föld Pap/nője új szintre lép. Hozzáhangolódunk az ősihez, amely támogatja a mait, élhető életre kelnek általunk az ősi misztériumok.

Az őszi NapÉjEgyenlőséggel indul a Papnő Iskola megújult formájában:

Ízisz Papnője Online Iskola

 2016. szeptember 21-től 13 holdhónapon át

Az első hanganyagot szeptember 21-én kapod, mellyel tulajdonképpen átadod magad iziszennek az útnak, kitárod magad Ízisz átalakító erejének. Októberi újholdnál kapod a második hanganyagot, amely a papnői erőt kezdi nyitni benned.

Majd minden újholdnál kapsz két hanganyagot, az egyik a papnői erődet, ébreszti, tágítja, gyakorlatokkal melyek Ízisztől függetlenül magáról a papnői énről szólnak. A másik hanganyag kifejezettem Ízisztől érkezik, és az Ősi Egyiptomi Misztériumokkal jár át, és abban segít, hogy azokat képviselve légy jelen a mai folyamatokban. A folyamat 13 holdhónapon keresztül tart, az utolsó két hanganyagot 2017-ben kapod az októberi ÚjHolddal.

Minden holdhónapban emailben egyeztetünk a folyamatodról, így segítelek személyre szóló tanácsokkal.

 Az Online Iskola részvételi díja 65000Ft egyben kifizetve. A részvételi díjat fizetheted két részletben (2x34000Ft, a második összeg február végéig esedékes), vagy három részletben (3x24000Ft, a második összeg december végéig, a harmadik április végéig esedékes).

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod, az Ízisz Papnő szavakat (illetve jelezd, ha a két, vagy három részletes fizetést választanád) ide: jelentkezem@vereskriszta.com

Hozzászólások
Neked mi a véleményed?