“…az Őrzők ünnepeltek. Ünnepelték a lépéseket, melyek kinyitották a kaput ahhoz, hogy én, MáRá, az Őrzői Emlékezet testet, látható formát öltsek majd Mária Magdalénaként.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen újra élővé kellett válnia a Király és Királynő beavató útjának, a Férfi-Női tengelynek, mely Kemet  földjének egyensúlyát tartotta. Ki kellett nyílnia az ősi ösvényeknek, hogy Férfi és Nő újra összeérjen a Teremtésben EGYként.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

Siwa – beavató helye az Egyiptomi Fáraóknak.

Núbia – beavató helye az Egyiptomi Királynőknek.

Két út, melynek beavató lépései a sivatagon keresztül vezetnek, sivatag mélyén rejtőző templomokba, ahol kinyílik a Szakrális Király és Királynő ereje, hogy a két erő, aztán összeforrjon EGY ERŐVÉ a Szent Házasság rítusában Ízisz Templomában.

Tavaly született meg bennem a hívás, hogy egy útban összekapcsoljam Siwa Oázisát, a Fáraó beavató helyét és Abu Simbelt, a Királynő beavató helyét. Februárban ezt meg is tettük az Arató Mónikával közösen vezetett EGY ERŐ Szakrális Zarándoklat keretében. Ez az útvonal számomra a legcsodálatosabb és legvarázsosabb az Egyiptomi utak közül, és novemberben újra bejárom egy csoporttal. Várlak, ha velem tartanál:

A SIVATAGI BEAVATÁS – Szakrális Zarándoklat Egyiptomban

2018. november 22 – december 3.

siwaharcos

November 22.  Repülés Kairóba, transzfer a találkozási pontra, vacsora, majd utazás autóbusszal Siwa Oázisába.

November 23.   Kora reggel hangolódás és szándékaink elvetése a tengerparton, Kleopátra öblénél, ott ahol a menekülő Kleopátra megértette, hogy eljövendő társában, szerelmében Nagy Sándor lelke tér vissza hozzá. Érkezés Siwába délelőtt, reggeli után az Óváros felfedezése, Lelkünk kapujának kitárása.

November 24.   Egésznapos jeepes kirándulás a Nagy Homok-Tengerbe, ebéd a homokdűnék között, beavató kapcsolódások az elemekkel (levegő, víz, tűz, föld). Vacsora nyílt tűznél egy sivatagi táborban.

November 25.   A Halottak Hegyének, az Orákulum Templomának és Kleopátra fürdőjének felkeresése. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, az Orákulum Papnői rendjén keresztül.

November 26.   Búcsúzás Siwatól napfelkelténél a sivatagi hegyek és Siwa tavainak összetalálkozásánál. Utazás Alexandriába.

November 27.  Reggeli után hangolódás a Sheraton Montazah hotel szépséges tengerpartján, kapcsolódás a teremtő erőhöz, amit a Nő és Férfi szerelme létrehozni tud. Látogatás a Szerapeumba, ahol egykor Ízisz Temploma állt, és amely a régi Alexandriai könyvtár helye is volt, gyógyítása az elhallgattatott női bölcsességnek.

November 28.  Napfelkelte a gizai piramisoknál, reggeli a gizai piramisok mellett a Mena House Hotelben. Gizai piramisok és Szfinx. Délután Atlantisz Portál.

November 29.   Dahshour hold-piramisai, Szakkara gyógyító temploma, és a Szerapeum hatalmas portáljai. Este repülés Asszuánba. Szállás a núbiai faluban

November 30.   Összekapcsolódás a núbiaiak által őrzött tiszta Atlantiszi energiával Kalabsha núbiai templomán és a núbiai falu energiáján keresztül.

December 1.  Abu Simbeli Hathor Gyógyító Templom és Misztérium Iskola, a Királynők Beavató Helyének felkeresése.

December 2.    Napfelkelte ott, ahol eredetileg állt a philai Ízisz Templom, majd a Király és Királynő Szent Házasság Templomának bejárása. Délután hajókázás a Níluson, az Elefánt Sziget nagy erejű templomának felkeresése, majd búcsúvacsora a legendás Old Cataract Hotel teraszán.

December 3.   Transzfer a repülőtérre és hazautazás.

Az utat a Lady Egypt egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, én vagyok a spirituális rész vezetője és az energia-folymatok megtartója.

További információért küldd el az email címed, telefonszámod és a SIVATAGI BEAVATÁS szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com