“Ó Mester, hadd legyek tanító, vezetve őket egyre feljebb, míg egymás számára fénnyé válnak. Megszabadulva az éj sötét fátylától, mely körülöttük van, hadd szítsam a tüzet az emberekben. Felvezetett ezután a Templomlakó. És újra emberek között találtam magam, tanítva és megmutatva a bölcsességet, én a fény sugárzója, emberek között a Nap.”

Atlantiszi Toth szavaival szeretném bevezetni a márciusi Egyiptomi Utazást. Utazást a belső Fény keresésével, Alkimista erőnkkel. Az út az ősi tutankhamon2Egyiptomti templomokon és beavató helyeken keresztül vezet, saját Lelkünk emlékezetében, oda ahol a Fény lakik belül, Fény, amely a formát arannyá változtatja, arany-rezgéssel tölti meg.

Ennek megfelelően ezúttal bejárjuk a Nagy Piramis három termét privát időpontban, végigjárjuk így a kapcsolódást, amely a varázs-erőnket, varázslathoz, mágiához való viszonyulásunkat tisztítja meg a különböző inkarnációk szintjén. Szntén külön időn lesz lent a Szfinx lábai között, ahová amúgy nem engednek be. Ébresztjük az arany-rezgést Akhnaton egykori városában, Tutankhamon sírjában és arany-kincsei között. És különleges Djed-Oszlopos gyógyítást kapunk Abydos Templomának Djed-Szentélyében.

Az Alkimista – Szakrális Utazás EGYIPTOMBAN

2018. október 19-31.

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 365 000Ft heyett 340 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik november végéig a részvételi díj felének (170000Ft) befizetésével)

A tervezett program:

 1. nap Repülés Budapestről Kairóba.
 2. nap Egyiptomi Múzeum felkeresése, kapcsolódás Akhnaton és Tutankhamon hagyatékával. Szándék-elvető Szertartás a Níluson. Látogatás a Bazárba, Szufi táncos-révülés program.
 3. nap Atlantiszi karmát oldó szertartás az Atlantisz portálnál, és a közeli Völgy-Templomban, majd látogatás a gizai fennsíkra. A Nagy Piramis három beavató termének bejárása, szívet tisztító szertartás a Szfinx templomának bejáratánál.
 4. nap Dahshour Hold-Piramisainak felkeresése. Atlantiszi gyógyító energiák aktiválása Sakkara lépcsős piramisának gyógyító templomában, majd kapcsolódás csillagokbeli őseinkkel a Szerapeum 100 tonnás szarkofágai között.
 5. nap Utazás Amarnába, szállás Akhnaton Fáraó egykori városának romjaihoz közeli vendégházban.
 6. nap Napfelkelte Akhenaten városának egykori templománál, kapcsolódás az Akhenaten által visszahozott arany-rezgéssel. Továbbutazás Abydosba.
 7. nap Reggel Abydos Djed Templomának felkeresése, Djed Oszlopaink aktiválása, gyógyító szertartás. Majd továbbindulás  Luxorba, szállásunk elfoglalása a nyugati parton.
 8. nap III. Amenhotep egykori temploma, Királynők Völgye,  Hatshepsut Temploma, Királyok Völgye, Tutankhamon sírjában és Majmok Völgyében, Ay Király sírjában kapcsolódás Akhnaton családi vonalával, történetük és hozzájuk kapcsolódó mintázataink oldása.
 9. nap Hajnalban lehetőség hőlégballonos repülésre Luxor felett. Délelőtt pihenés, majd délután Karnak, Mut és Luxor Templomainak felkeresése.
 10. nap Reggel Dandarában Hathor szépséges templomának felkeresése, majd elutazás Al Gounába, a tengerpartra
 11. nap Pihenés a tengerparton.
 12. nap Pihenés a tengerparton.
 13. nap Repülés Budapestre.

Részvételi díj:

365 000Ft + repülőjegy (kb. 120 000Ft)

A részvételi díj tartalmazza a szállást 4 éjszakára Kairóban háromcsillagos belvárosi hotelben, egy éjszakát Amarnában, egy éjszakát Abydosban, 3 éjszakát Luxorban apartmanházban, 3 éjszakát Al Gounán a tengerparton négycsillagos hotelben, félpanziót, a transzfereket, az  utazás szertartásait, programjait, a privát időt a Nagy Piramisban és a Szfinxnél, a belépőket és borravalókat.

A részvételi díj nem tartalmazza a repülőjegyet (kb. 120 000Ft), az italokat, további étkezéseket, a borravalókat a szállodákban,  és a vízumot (25USD)

A jelentkezést 35 000Ft előleggel tudom elfogadni. A repülőjegy díja jelentkezés után fizetendő, miután összegyűlt a minimális csoportlétszám (8 fő). A repülőjegy lefoglalása után fizetendő egy további kb. 65 000Ft-os előleg, a maradék utazás előtt 10 nappal. Ha neked könnyebb, akkor fizetheted a maradék részvételi díjat havi részletekben is, ezt a második előleg befizetése után tudjuk kiszámolni.

A részvételi díjat fizetheted havi részletekben is, a havi 27500Ft, amennyiben az előleget (35000Ft) befizeted októberben. (A repülőjegy nincsen benne a részletekben).

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 365 000Ft heyett 340 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik november végéig a részvételi díj felének (170000Ft) befizetésével)

Jelentkezés és további információ: kriszta@vereskriszta.com