Az ősi egyiptomi legenda szerint Nun ősi vizéből, Nut égboltjának éjszakájából, a káoszból, a semmiből megszületett a vízililiom. Kinyitotta a szirmait, illata úszott a levegőben és a virág közepén ott ült az isteni gyermek, a Nap, a Teremtő és vele világosság ragyogta át a sötétséget. És azóta, minden este összezárja szirmait a vízililiom, eltűnik a vizekben, és átölel minket az éjszaka és a Semmi. És azóta, minden reggel újra előtűnik a vízililiom, kinyitja a szirmait és mi újjászületünk a nap fényével.

A Téli Napforduló a Fény újjászületésének ünnepe, ez a Karácsonyi misztérium lényege is. Megkeresni és világra hozni a Fény-Gyermeket, akik vagyunk.

Hívlak Téged egy különleges helyen való Fényesedésre:

Fény-Lótusz – Téli Napfordulós Utazás Egyiptomba

2015. december 19-26.

A tervezett program:

december 19.   Utazás Budapestről Hurghadába. Transzfer a szállodába.

december 20.   Pihenés Hurghadán, fakultatív delfinekkel úszás program.

december 21. Utazás Hurghadából Luxorba. Téli Napfordulós hangolódás a Luxori Templomban. A Luxor luxorTemplomhoz kapcsolódó legfontosabb ünnep volt az Opet Fesztivál, melynek keretében az Istenségek szobrai a Karnak Templomból átutaztak a Luxor Templomba. Az utazás ünneplések és felajánlások közepette történt. A fesztiválhoz sokszor kapcsolódott a fáraó újra-koronázása is, miután az újjászületett saját Isteni fényében. Ez lesz a mi szertartásos kapcsolódásunk lényege is. A Téli Napfordulón újjászülető Fényben a Templom terének emlékei által táplálva megkeressük és felszínre hozzuk azt az Isteni fény-minőséget, amely leginkább támogat a Lelkünk nyíló ösvényén.

december 22.   A belül hordozott Fény nyílását Karnakban folytatjuk tovább. A Karnaki oszlop-csarnok erőteljes energia-terében a belső lótusz és vele az életben való gyönyörködést ébresztjük, kérjük a templom energia-terének áldását arra, hogy ez legyen immár az életben való jelenlétünk alapja. A Karnaki Templom Ptah Szentélyének Sekhmet szobránál pedig tisztítjuk életünk hatalmi játszmáit.

december 23.    Abydosban a Dzsed Templomban a belül újjászületett Fényt összekapcsoljuk a Föld szívével és Tejút szívével, felépítjük a belső fénylő Dzsed-Oszlopot, és ezáltal életünk folytonos változásait a Fény megtartó egyensúlyába helyezzük. Majd Danderában Hathor finom energiájában visszük végig az újjászületett Fényt életünk fontos fordulópontjain.

december 24.    Utazásunkat Luxor nyugati felén folytatjuk tovább, a Királyok és Királynők Völgyében, átmosva az újjászületett Fénnyel az elmúlással és az anyagi változásával kapcsolatos félelmeinket. Hatshepsut Templomában a Mátrixtól való függésünket cseréljük le a belső Fény vezetésére. Este karácsonyi vacsora a szállásunkon.

december 25.    Az utolsó napunkat KomOmbóban és Edfuban töltjük. KomOmbó kettős Templomában életünk szétválasztott részeit emeljük vissza az EGYbe. Edfu Szent Házasság Templomában az újjászületett Fénnyel a párkapcsolat területét mossuk át.

december 26.    Délután utazás Hurghadára, majd repülés Budapestre.

Az utazás részvételi díja 169000Ft + a repülőjegy, amely most 50000Ft között mozog. A részvételi díj tartalmazza a szállást Hurghadán két éjszakára all inclusive ellátással, a szállást Luxor nyugati részén apartmanházban reggelivel és vacsorával, a transzfereket, a kirándulásokat, a belépőjegyeket, a borravalót a sofőröknek és a templomok őreinek. A részvételi díj nem tartalmazza a vízumdíjat (25USD), a további étkezéseket, italokat, a szállásokon a borravalókat.

A minimális csoportlétszám 8 fő, a repülőjegyet a minimum létszám összegyűlése után foglaljuk. Mivel a repülőjegynek most még jó ára van, ezért a jelentkezési határidő szeptember 4. péntek. Ha szeretnéd a Téli Napfordulót Egyiptom ősi helyein ünnepelni, akkor kérlek gyorsan dönts, és jelezd nekem a szándékodat. A csoportot akkor indítom, ha a minimum csoportlétszám összegyűlik jövő péntekig.

Akkor érdemes velem utaznod, ha szeretnéd lazán, belefeledkezősen felfedezni ezt a földet, belelazulva az egyiptomi életformába, közelről felfedezve az itteni mindennapokat, a kitaposott turista ösvényekről letérve. Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan (azaz ne számíts tőlem évszámokra, a templomokról turista információra, ehelyett a különböző terekkel való energia-kapcsolódásban támogatlak).

A jelentkezést 15000Ft előleggel tudom elfogadni. A repülőjegy díja jelentkezés után fizetendő, miután összegyűlt a minimális csoportlétszám (8 fő). A repülőjegy lefoglalása után fizetendő egy további kb. 30 000Ft-os előleg, a maradék utazás előtt kb. 10 nappal.

Jelentkezés és további információ: kriszta@vereskriszta.com