“Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat.

Évekkel ezelőtt hallottam először ezt a mondatot egy előadáson, és a szívemet átjárta a vágy, hogy Ízisz fátyla mögé pillanthassak. Akkor még azt hittem, hogy Ízisz volt az Ősi Egyiptomi évkör középpontot tartó Istennője, aztán isisEgyiptom földjén, az ősi Templomokat először bejárva megértettem, hogy Ízisz maga Egyiptom földje. Amikor itt lépek, Ízisz testén lépek.

Az elmúlt három évben rengeteg utazást tettem a fátyol mögé. Illetve, ahogy Ízisz volt, van és lesz, teszek a mai napig és kétségem sincsen afelől, hogy még rengeteget teszek majd.

Egyiptom örök, és a fátylak mögé rejtett misztériumai is az öröklétben várják azokat, akik a halandóság hitrendszeréből kilépve, átlépnek oda, ahol az öröklétünk lakik: a LÉLEKBE.

Mindig hálás leszek azért, hogy nem volt sok előre megszerzett tudásom Egyiptomról, mert így nem voltam előre befalazva az elme magyarázatai közé, hanem felfedezhettem mindent a Lélekből, kapcsolódhattam Ízisz földjének Lelkével a Lelkemből, és így az ősi templomok és az ősi helyek szép lassan elkezdték feltárni, megmutatni a fátyol mögé rejtett misztériumaikat.

A gizai fennsík három piramisa nem temetkezési hely volt, a piramisok eredetileg nem temetkezési helynek épültek, az egy más kérdés, hogy a későbbiekben a Nagy Piramis energetikáját követve építettek piramis alakú temetkezési helyeket azért, hogy a hely rezgése segítse a Lelket a másik Világba való átlépésbe, úgy ahogy a Nagy Piramis az élőt segíti.

A temetkezési templomoknak titulált templomok sem azért épültek, hogy emléket állítsanak a fáraók és királynők nagyra nőtt egójának, mindegyik helyen szépséges beavatási kódokat őriz, amellyel össze tud kapcsolódni az, aki elmét elengedve, Lélekben lépve közelít.

Sorolhatnám oldalakon keresztül mindazt, amit Ízisz fátylai mögött járva Egyiptom odaadott. Részleteit már át is adtam meditációk formájában, de persze a személyes élmény, a személyes összekapcsolódás teljesen más.

Tudod és érzed, ha hívnak Téged Ízisz fátylai, tudod és érzed, ha rejt számodra valamit ez az ősi Föld. Az idei tavaszi út különlegessége, hogy jobban elmerülünk az atlantiszi energiákban. Ha idejét érzed annak, hogy belépj a fátyol mögé, akkor várlak Téged erre az utazásra:

Lefátyolozott Ízisz – Csoportos Lélek-Utazás Egyiptom földjén

2016. március 12-26.

Tervezett program (amely az energiák mozgásával együtt változhat):

március 12.  Repülés Kairóba, transzfer a szállodába.

március 13.  Leföldelődés Egyiptomban az Egyiptomi Múzeum kincsein keresztül. Szándékainkat megáldó szertartás felukkán -nílusi vitorlás –  a Níluson. Abu Ghurab Atlantisz Portáljánál összekapcsolódás az elemek atlantiszi angyalaival, akik utazásunk kísérői lesznek.

március 14.  Iszlám Kairóban való elmerülés a Citadella, a mély női energiájú Sayeda Nafesa mecset, a Moez utca csodás épületei, a bazár üzletei és a Tannoura, szufi táncán keresztül.

március 15.  Szakkara gyógyító temploma, és Dahshour hold-piramisai. Este egy sivatagi kávéházban.

március 16.  Reggeli a gizai piramisok mellett a Mena House Hotelben. Gizai piramisok és Szfinx. Délután kopt negyed és Mária függő temploma. Este repülés Asszuánba. Szállás Anakato núbiai hotelben.

március 17.  Összekapcsolódás a núbiaiak által őrzött tiszta Atlantiszi energiával Kalabsha núbiai templomán és a núbiai falu energiáján keresztül.

március 18.  A philai Ízisz Templom bejárása, majd beszállás a hajóra.

március 19.  Abu Simbeli Hathor gyógyító templom és misztérium iskola, Kom Ombo EGYség temploma

március 20.  Edfui Szent Házasság templom, Luxor temploma.

március 21.  Danderai Hathor Templom és Abydosi Djed Templom.

március 22.   Királynők Völgye, séta a thebai hegyekben, Hatshepsut temploma, és Királyok Völgye

március 23.   Karnak temploma majd utazás Gounára.

március 24-25.  Pihenés  Gounán a tengerparton

március 26.  Repülés Budapestre

Akkor érdemes velem utaznod, ha szeretnéd belefeledkezősen felfedezni ezt a földet, belelazulva az egyiptomi életformába, közelről felfedezve az itteni mindennapokat, a kitaposott turista ösvényekről letérve. Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan.

Az utazás részvételi díja:

343 000Ft, ha jelentkezésed megtörténik január 15-ig.

349 000Ft, ha jelentkezésed megtörténik február 15-ig

355 000Ft, ha február 15. után jelentkezel

(a részvételi díj addig érvényes, amíg az egyiptomi font árfolyama nem emelkedik 38Ft fölé, illetve a dollár nem emelkedik 290Ft fölé, emelkedés esetén az árfolyammal együtt változik az ár)

FIGYELEM! Javaslom, hogy minél előbb dönts, mert a repülőjegy ára változik a gép foglaltsága szerint.

A részvételi díj tartalmazza a szállást 14 éjszakára (4 éjszaka Kairó, 2 éj Aswan, 3 éjszaka a hajón, 2 éjszaka Luxor, 3 éjszaka Gounán), Kairóban, Aswanban, Luxorban és Gounán félpanziót, a hajón teljes ellátást, a reggeli a Mena House Hotelben, a transzfereket, kirándulásokat, a belépőjegyeket, a sofőrök, egyiptomi kísérők, és a templomok őreinek borravalóját, de nem tartalmazza a repülőjegyet (most kb. 144 000Ft), az italokat, további étkezéseket, a belépőjegyet a gizai Piramisokba (a Nagy Piramis belépőjegye 200EGP, a két másik 40EGP), a borravalókat a szállodákban, hajón és a vízumot (25USD)

A jelentkezést 25000Ft előleggel tudom elfogadni. A repülőjegy díja jelentkezés után fizetendő, miután összegyűlt a minimális csoportlétszám (8 fő). A repülőjegy lefoglalása után fizetendő egy további kb. 50 000Ft-os előleg, a maradék utazás előtt 10 nappal.

Jelentkezés és további információ: kriszta@vereskriszta.com