Tavaly Glastonburyben érkezett meg a hívás Magdalénától, hogy az idén kifejezetten az Ő energiájával kapcsolódni térjünk vissza Avalonba, majd kövessük lépteit Dél-Franciaországba. Legyen így <3

Úgy tartják, hogy Magdaléna a keresztrefeszítés után érkezett Glastonburybe Arimethiai Józseffel és más zarándokokkal. Együtt építették itt fel Anglia első keresztény templomát. A druidák tölgyfa-ligetei mellett, nem messze Avalon Papnőinek templomától. Egy körtemplomot. Akkor még a magdalenapregnant1legnagyobb harmóniában létezett együtt a kereszténység az ősi vallással. Hiszen az templom még az élő Jézusi tanításokból született, nem a későbbi dogmákból.

Sőt talán Jézus is velük volt. Tavaly a Chalice Well kútjánál hallottam ezt az üzenetet, kis csoportunk egyik résztvevőjén keresztül érkezett, és a Lelkemben tudtam, hogy ez igaz. Natasha Wardle, aki a Chalice Well egyik őrzője és Magdaléna csodálatos csatornája szintén megerősített ebben. Ő is így érzi. Sokat beszélgettük Natashával tavaly és rengeteg új információra bukkant rá Magdaléna és Glastonbury kapcsán. Remélhetőleg ezeket megosztja majd a csoportban is, dolgozom rajta, hogy legyen egy napunk Natashával.

Glastonburyből egy történet szerint Magdaléna Dél-Franciaországba ment tovább, Saintes Maries De La Merbe, ahol megszületett Jézussal közös lányuk, Sára. Őt Szent Sáraként tisztelik ma is a tengerparti kisvárosban. Ide vezet majd a mi utunk is, meg a barlangokhoz, ahol Magdaléna a szájhagyomány szerint utolsú éveit töltötte elvonulásban, illetve Saint Maximinbe, amelynek templomában Magdaléna csontjai nyugszanak.

Várlak, ha Téged is megérintett Magdaléna hívása:

Magdaléna Nyomában – Szakrális Zarándoklat Avalonba és Dél-Franciaországba

2017. szeptember 14-21.

Tervezett program:

1. nap    Repülés Bristolba, transzfer a szállásunkra Glastonburybe

2-4. nap    Glastonbury felfedezése Magdaléna nyomában járva, meditációkkal, szertartásos kapcsolódásokkal. A három nap alatt elmegyünk a Fehér és Vörös Forráshoz, a Torra, az Apátságba – ahol az első templom állt -, a Szent Galagonyafához, Magdaléna Kápolnába és az Istennő Templomba.

5. nap    Repülés Bristolból Nizzába. Transzfer a szállásunkra St. Maximinbe.

6. nap    Egész napos kirándulás Saintes Maries de la Merbe, Szent Sára városába.

7. nap    Egész napos kirándulás Magdaléna barlangjához és Magdaléna csontjait őrző templomhoz.

8. nap    Repülés Budapestre.

Részvételi díj:

235 000Ft + repülőjegy (most kb. 70000Ft), ha a foglalás megtörténik március 29-ig.

245 000Ft + repülőjegy, ha a foglalás megtörténik május 9-ig

255 000Ft  + repülőjegy, ha a foglalás május 9. után történik

A részvételi díj tartalmazza a szállást 4 éjszakára Glastonburyben városközponttól 2 percre lévő stúdió-lakásokban, a szállást 3 éjszakára St. Maximinben szállodában, a repülőtéri transzfereket, a buszt a kirándulásokhoz és a szertartásos programot.

A részvételi díj nem tartalmaz étkezést, és belépőjegyeket (Glastonburyben 15-20GBP között).

Jelentkezésed 55000Ft (vissza nem térítendő) előleg befizetésével tudom elfogadni. A maradék részvételi díj egyik fele június végéig esedékes, másik fele pedig utazás előtt.

Jelentkezéshez küldd el a neved és telefonszámod ide: jelentkezem@vereskriszta.com