2017. nyáron abban az áldásban volt részem, hogy Az Amazigh Hercegnő című Lélek-regényem utolsó fejezeteit a Földközi-tenger partján írtam meg, Egyiptomban. Mondhatnám azt is, hogy Lemúrián írtam, mert Egyiptom északi tengerpartja tényleg csodálatos Édenkert-érzést ad. Hófehér homok, hihetetlenül türkiz színű tenger, gyönyörű naplementék…

sahel1Mindezt úgy élvezhettem, ahogy én szeretem a tengert. Reggel nagy séták Beni Kutyával a szinte teljesen néptelen parton. Rajtunk kívül általában két idősebb hölgy üldögélt még a parton, de volt olyan reggel is, amikor teljesen egyedül voltunk. Napközben, a nagy melegben a házunk teraszáról élveztem a tengerre nyíló kilátást, miközben finom szellő hűsítette a nagy meleget. Délután, a hőség csökkenésével újra lementünk a partra immár hármasban, együtt Férjemmel, és lenn maradtunk naplementéig, aminek a színeivel lehetetlen betelni. Ilyenkor azért összegyűltek a lakópark nyaralói a parton, de még ilyenkor sem voltunk többen, mint 50-60 ember. Én nagyon nem szeretem a zsúfolt tengerpartokat, és szerencsére itt egyáltalán nem volt tömeg.

Idén nyáron több, mint két hónapot töltöttünk ebben a Paradicsomban, és néhányan Magyarországról is csatlakoztak hozzánk.

A nyaralásról megosztott képeim sokakat megszólítottak és többen jeleztétek is, hogy szívesen jönnétek ti is jövő nyáron.

Különleges időpontban, különleges program keretében tudjátok ezt megtenni:

Lemúriai Nyaralás és Oroszlán-Kapu

2019. július 30. – augusztus 9.

Egyiptom északi tengerpartja (Földközi Tenger) a tanult, jól élő egyiptomiak kedvelt nyári nyaralóhelye, turisták szinte egyáltalán nem ismerik. A szállás egy helyes, háromszobás villában van, kétágyas elhelyezéssel. A ház nagy teraszáról és kertjéből a tengert sahel2látjuk, ami amúgy 5 perc séta a háztól. A ház egy zárt lakóparkban van, csak az ottlakók jöhetnek be a területre, így a szépséges fehér homokos
tengerpartot is csak a lakók használhatják. A lakóparknak van medencéje is, illetve van bolt a lakóparkon belül. A tengerparton ingyenesen használható napernyők és székek vannak. Törölközőt, gyékényt hozni kell.

A tervezett program:

július 30.   Repülés Egyiptomba, transzfer a repülőtérről a tengerparti szállásra.

sahel9július 31 – augusztus 6. Pihenés a tengerparton. Közös reggeli meditáció, hangolódás, majd szabad program.

augusztus 7.  Az utolsó tengerparti reggel után transzfer Kairóba, hotelszobák elfoglalása. Hangolódás az Oroszlán-Kapu energiájára.

augusztus 8.  Oroszlán-Kapu energiájának fogadása napfelkelténél a Sfinx szívénél. Ide általában nem engednek be, de sikerült ezt a különleges időpontot ezen a különleges napon lefoglalni a csoportunknak, két órára, külön engedéllyel.

A szertartásunk után a Gizai fennsík bejárása, lehetőség a Nagy Piramis belső felfedezésére. Majd reggeli a legendás Mena House Hotelben a Piramis szfinxlábánál.

Pihenés a hotelben. Este zárókör és záró-leföldelő meditáció.

augusztus 9.   Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Az egyiptomi földi szolgáltatások szervezője és lebonyolítója a Lady Egypt egyiptomi utazási iroda. A spirituális rész vezetője és energetikai folyamatok megtartója Veres Kriszta.

Ha szeretnél további részleteket küldd el a neved és LEMÚRIA + OROSZLÁN-KAPU szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com