Az idén nyáron abban az áldásban volt részem, hogy Az Amazigh Hercegnő című Lélek-regényem utolsó fejezeteit a Földközi-tenger partján írtam meg, Egyiptomban. Mondhatnám azt is, hogy Lemúrián írtam, mert Egyiptom északi tengerpartja tényleg csodálatos Édenkert-érzést ad. Hófehér homok, hihetetlenül türkiz színű tenger, gyönyörű naplementék…

sahel1Mindezt úgy élvezhettem, ahogy én szeretem a tengert. Reggel nagy séták Beni Kutyával a szinte teljesen néptelen parton. Rajtunk kívül általában két idősebb hölgy üldögélt még a parton, de volt olyan reggel is, amikor teljesen egyedül voltunk. Napközben, a nagy melegben a házunk teraszáról élveztem a tengerre nyíló kilátást, miközben finom szellő hűsítette a nagy meleget. Délután, a hőség csökkenésével újra lementünk a partra immár hármasban, együtt Férjemmel, és lenn maradtunk naplementéig, aminek a színeivel lehetetlen betelni. Ilyenkor azért összegyűltek a lakópark nyaralói a parton, de még ilyenkor sem voltunk többen, mint 50-60 ember. Én nagyon nem szeretem a zsúfolt tengerpartokat, és szerencsére itt egyáltalán nem volt tömeg.

 sahel3A nyaralásról megosztott képeim sokakat megszólítottak és többen jeleztétek is, hogy szívesen jönnétek ti is jövő nyáron. Erre jövő nyáron teremtettem lehetőséget:

Meditációs Nyaralás a Földközi Tengernél Egyiptomban

2018. július-augusztus

Egyiptom északi tengerpartja a tanult, jól élő egyiptomiak kedvelt nyári nyaralóhelye, turisták szinte egyáltalán nem ismerik. A szállás egy helyes, háromszobás villában van, kétágyas elhelyezéssel. Egyszerre négy főt tudok fogadni. A ház nagy teraszáról és kertjéből a tengert sahel2látjuk, ami amúgy 5 perc séta a háztól. A ház egy zárt lakóparkban van, csak az ottlakók jöhetnek be a területre, így a szépséges fehér homokos
tengerpartot is csak a lakók használhatják. A lakóparknak van medencéje is, illetve van bolt a lakóparkon belül. A tengerparton ingyenesen használható napernyők és székek vannak. Törölközőt, gyékényt hozni kell.

A program laza lesz, minden reggel megosztó kör, meditáció a tengerparton, aztán szabadság :-) Hozhatod a párodat, gyermekedet is, nem kötelező a meditációban való részvétel. Viszont a rugalmasság, másokhoz alkalmazkodás szükséges, mert max. hatan leszünk a házban (én, férjem, és három-négy nyaraló + Beni kutyánk, de ő a kertben). :-)

sahel6Esténként el tudunk menni egy másik közeli lakóparkba, ahol sok kávéház, és zsibongó élet van. Ez szabadon választott, és majd úgyis kialakul. (A transzfer a két lakópark között plusz költség.)

Az első időpont, amikor fogadni tudlak július 6, utolsó július 27.

Az egyiptomi földi szolgáltatások szervezője és lebonyolítója a Lady Egypt egyiptomi utazási iroda. A spirituális rész vezetője és energetikai folyamatok megtartója Veres Kriszta.

sahel5

sahel4

Ha szeretnél további részleteket küldd el a neved, telefonszámod, a választott időpontot, és MEDITÁCIÓS NYARALÁS szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com