„Ébredj békében! Ébredj békében Úrnője Iunetnek, Asszonyok Királynője, a Szépséges Arcú. Te, akinek szemei kifestettek, akinek melle ragyog, Úrnője a szépségnek és ruházatnak. Ó Te, ébredj békében.  Ébredj békében, gyönyörű nő, akinek szeretete lágy. Úrnője a Menatnak, Királynője a Szisztrumnak. Gyermeked jött, hogy csodáljon Téged” (Részlet Hathor himnuszából, Dandara Templomából)

Valójában minden nőben ott lüktet Hathor szépsége. Minden nő varázserővel rendelkezik, mert a nő természetes módon kapcsolódik a láthatatlan hathor2világhoz. Képes a lényét megnyitni, és ilyenkor a láthatatlan világ tündérporos varázslattal hinti meg a nő lényén keresztül a láthatót.

És vannak a Világnak olyan helyei, melyeknek energiája nagyon megtámogatja a Nőből áradó varázserő kinyílását. Az egyik ilyen hely Egyiptom, a Lelkem otthona és földje <3

Hathor rezgését az Egyiptomi föld lüktető erővel árasztja és a nő pedig tudattalanul is magába issza.

Hathor a Lélek szépsége, mely áthatja a testi létezést, Ő az Ősi Egyiptom központi istennői alakja. Hathor az ősi egyiptomi hitrendszerben a szépség, az öröm, a szerelem és az anyaság Istennője is. Szorosan hozzá kapcsolódik a zene és a tánc. Hathor papnői a női varázserő mesternői voltak.

2017.  áprilisában egy olyan női programra hívlak, ahol Egyiptom földjével és Hathor energiáival kapcsolódva ébresztjük női kisugárzásunkat, varázserőnket:

 NŐI VARÁZSERŐ ELVONULÁS EGYIPTOMBAN

2017. október 31 – november 10.

 

A tervezett program:

október 31.   Repülés Budapestről Kairón keresztül Aswanba, transzfer a szállásunkra, a Núbiai faluba.

november 1.   Nyitó szertartás, nőiségünkkel kapcsolatos kishitűségeink hátrahagyása, Hathorral való kapcsolódás Kalabsha Templomában.

november 2.   Kapcsolódás az ősi Egyiptom női energiáival a Nílus vizén.

november 3.    Kirándulás Abu Simbelbe, Hathor egykori misztérium iskolájába, majd a hajón a kabinok elfoglalása.

november 4.    Kirándulás Philaebe, Ízisz Templomába, széjjel hagyott női részeink integrálása. Kom Ombo EGYség Temploma.

november 5.    Edfu Szent Házasság Templomának felfedezése. Majd este a Szakrális Férfi-Erővel való kapcsolódás Luxor Templomában.

november 6.    Kapcsolódás a Hathor hét papnői minőségével Dandara Templomában, majd Karnak Templomában Sekhmet Szetélyében a változáshoz szükséges tiszta erő magunkba gyűjtése. Repülés Kairóba.

november 7.    Ruha és ékszer választás Kairó bazáraiban.

november 8..    Reggel fodrász és manikűr, majd a változás fényképeken való megörökítése a gizai piramisoknál. Est-ebéd a Nagy Piramis lábánál.

november 9.    Pihenés a Vörös-tengernél.

november 10.    Repülés Budapestre.

Részvételi díj:

295 000Ft + repülőjegy (jelen pillanatban 126 000Ft körül van)

(A részvételi díj addig érvényes, amíg a dollár árfolyama nem emelkedik 300Ft fölé, illetve nem csökken 14 egyiptomi font alá. Az egyiptomi kormány esetleges belépőjegy áremelésével szintén változhat a részvételi díj. A befizetett előleg vissza nem térítendő, de átruházható.)

A részvételi díj tartalmazza a szállást 3 éjszakára Aswanban a Núbiai faluban, 3 éjszakát a Nílusi Hajón, 4 éjszakát Kairóban háromcsillagos belvárosi hotelben, félpanziót – kivéve a hajót, ahol teljes ellátásunk van – a transzfereket, az  elvonulás szertartásait, programjait, az ékszert és ruhát (meghatározott értékben), a fodrászt, manikűrt, fényképezést, belépőket és borravalókat.

A részvételi díj nem tartalmazza a repülőjegyet (most kb. 126 000Ft), az italokat, további étkezéseket, a belépőjegyet a gizai Piramisokba (a Nagy Piramis belépőjegye 200EGP, a két másik 40EGP), a borravalókat a szállodákban,  és a vízumot (25USD)

A jelentkezést 30 000Ft előleggel tudom elfogadni. A repülőjegy díja jelentkezés után fizetendő, miután összegyűlt a minimális csoportlétszám (8 fő). A repülőjegy lefoglalása után fizetendő egy további kb. 100 000Ft-os előleg, a maradék utazás előtt 10 nappal.

Jelentkezés és további információ: kriszta@vereskriszta.com

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés