Francesca barátnőm már többször volt Egyiptomban, hozzám hasonlóan ő sem kíváncsi már a felszínre, a mélységet nem érintő turista tapasztalásokra. Megkért, hogy neki és más ciprusi barátoknak állítsak össze egy útvonalat, amelyben Egyiptom rejtett arcat fedezzük fel, és mélyebbre lépünk az energetikai tapasztalásokban.

Így született meg a novemberi út, melynek egy hetében kifejezetten Kairó és Luxor környéki csodákban mélyedünk el. Még néhányan tudtok hozzánk csatlakozni, úgy, hogy a végén van egy ajándék nap csak nektek <3:

REJTETT EGYIPTOM

2017. november 17-25.

egyptdandara

november 17.   Repülés Kairóba, transzfer a szállodába

november 18.   Hajnalban utazás a gizai Piramisokhoz, napfelkete üdvözlése fatasztikus kilátással a Szfinxre és a három piramisra. Reggeli az eredetileg királyi palotának épült Mena House Hotelben, a Nagy Piramis lábánál. A gizai piramisok felfedezése. Este kilovaglás a sivatagba és ÚjHold Szertartás.

november 19.    Dahshour Hold-Piramisainak felkeresése, kapcsolódás az egykori Szent Liget energiájával. Szakkara Gyógyító Temploma és az egyedülálló Szerapeum felkeresése. A nap különlegessége, hogy csatlakozik hozzánk Youseg Awyan, a világ-szerte ismert és elismert Hakim Awyan, egyiptomi bölcsesség-őrző fia. Hakim már nincsen velünk testben, de Yousef továbbadja nekünk édesapja egykori tanításait. Este repülés Luxorba.

november 20.     A Királynők Völgyének felkeresése, ahol most megnézzük Nefertari sírját is, melyet nemrégiben nyitottak meg és az összes sír közül a legszebb, méltó ahhoz a Királynői-Papnői energiához, melyet Nefertari élt. Ezután Hatshepsut Királynő Temploma, és III. Amenhotep által épített egyedülálló Mut Istennőnek szentelt templom maradványainak felkeresése. Este Zar Szertartás, melynek gyökerei Afrika sámnisztikus múltjába nyúlnak vissza.

november 21.    Délelőtt szabad program, illetve lehetőség hajnali hőlégballonozásra. Délután utazás a Nílus keleti partjára, Karnak Templomában a rejtett erőterek felkeresése (Mut Temploma és Sekhmet Szentélye, ahol Sekhmet Istennő élő szobra van). Este Luxor Templomának felfedezése.

november 22.    Utazás Abydos Djed Templomába és Dandara gyönyörű Hathor Templomába, a Hét Hathor otthonába.

november 23.    Repülés Kairóba. A személyre szabott gyógyító folyamatunk kezdete szertartással a Níluson.

november 24.    A Nap energiáját egy szó írja le: ATLANTISZ. Ez a személyes gyógyító folyamatok napja. Mindazon részeinkre kérünk az Atlantiszhoz kapsolódó ősi helyektől gyógyulást, amelyek Atlantisz kapcsán sérültek bennünk.

november 25.    Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Küönösen ajánlom neked az utazást, ha szereted a nemzetközi társaságot, a kiscsoportos utazást, és hív a személyes gyógyítási folyamat! (Angol nyelvtudás jól jön, de anélkül is rendben leszünk, mert fordítom a hangolódásokat)

Részvételi díj:

215 000Ft + repülőjegy (jelen pillanatban 126 000Ft körül van)

(A részvételi díj addig érvényes, amíg a dollár árfolyama nem emelkedik 265Ft fölé, illetve az egyiptomi font nem emelkedik 15Ft fölé. Az egyiptomi kormány esetleges belépőjegy áremelésével szintén változhat a részvételi díj. A befizetett előleg vissza nem térítendő, de átruházható.)

A részvételi díj tartalmazza a szállást 4 éjszakára Kairóban háromcsillagos belvárosi hotelben,  és 4 éjszakára Luxorban, apartman-házban, félpanziót, a transzfereket, az utazás szertartásait, programjait, a belépőket és borravalókat.

A részvételi díj nem tartalmazza a repülőjegyet (most kb. 126 000Ft), az italokat, további étkezéseket, a belépőjegyet a gizai Piramisokba (a Nagy Piramis belépőjegye 200EGP, a két másik 40EGP), a borravalókat a szállodákban,  és a vízumot (25USD)

A jelentkezést 90 000Ft előleggel tudom elfogadni. A repülőjegy díja jelentkezés után fizetendő.

Jelentkezés és további információ: kriszta@vereskriszta.com