“Rómulus áll ezután élére a népnek, a nőstény farkas-dajka fakó szőrén viduló, ki nevéről népét rómainak híván, Marsnak falat épít. S nem szabok akkor időt, se teret birodalmuk elébe, minden uralmat örökre nekik fogok adni. De Júnó, Ő, ki ma földet, eget, tengert felijeszt, a kegyetlen, szintén változik…” (Vergilius, Aeneis)

Emlékszel az Avatárból arra a jelenetre, amikor a parancsnok utasítást ad a Lélek-fa elpusztítására? Tudja és ki is mondja, hogy ezzel akkora csapást mér a törzs kollektív tudattalanjára, melyben a törzs tagjai összeroppannak és nem tudnak majd tovább harcolni.

A Római Birodalom hasonló módszerekkel nőtt hatalmasra, a Lélekre és a meghódított népek szellemi vezetőire mértek csapásokat, a hadviselésnek a teljesen embertelen módját folytatták. A matriarchális beredezkedés eltűnése a Római Birodalommal szilárdult meg, és a máig sok nyomorúságot okozó mások fölötti hatalmi rendszerek is. Ebbe a vonulatba szépen illeszkedett bele a pápaság és a Vatikán intézménye is, mely teljesen kiforgatta a krisztusi tanításokat és azokat saját hatalmi céljaira használta fel.

De közben ott mozog és áramlik ebben a közegben az ősi tiszta mag, Vesta lángja, Vénusz szerelemre hívó érintése, Diána megszelidítetlen vadsága. Őrzi a város Ízisz kultuszát, melyet a császárok sokszor tiltottak, de az mégis virágzott, és őrzi Kleopátra lépteit, aki két nagy hatalommal bíró római férfit is a szíve követésébe vezetett.

Gyógyító utazásra hívlak, egy olyan szakrális útra, melyet egy egyedi alkalom, nem tervezem megismételni:

SZAKRÁLIS ZARÁNDOKLAT RÓMÁBA

2018. május 3-7.

Még 6 fő tud velünk utazni!

romavenusz2

Tervezett program:

Május 3.   Repülés Budapestről Rómába, transzfer a szállásunkra, ami a Kolosszeum közelében lesz. Kezdő kör, városra hangolódó séta.

Május 4.   Vénusz Templománál hangolódás, Kolosszeum mintázatához kapcsolódó történetek oldása, Kolosszeum felkeresése (szabadon választott, lehet hozzá távolabbról is kapcsolódni). Forum Romanum felkeresése, a Vesta papnők misztériumával való kapcsolódás.

Május 5.  A Pantheon felkeresése, visszakapcsolódás azon tudatossághoz, ahol sok isteni energia, rezgés megfért egymással békében, visszakapcsolódás az EGYhez. Látogatás az Aventinusz Hegyre, ahol egykor Bona Dea Istennő temploma állt. A hegy “kapuja” volt sok olyan kultusznak, hatásnak, ami kilógott Róma rendszeréből, maga Bona Dea Istennő misztériuma is ilyen volt, szabadságot vitt az erősen kontrollált római nők életébe. A hegy hosszú ideig adott otthont a Máltai Lovagrendnek, melyet még a keresztesek idején alapítottak, és az egyetlen olyan lovagrend, melyet a Vatikán hagyott létezni.

Május 6.    Felkeressük a Santa Maria Sopra Minerva Bazilikát is, amely Minerva és Izisz Templomára épült, majd innen visszük el a Mária, és tiszta Krisztusi energiát a Szent Péter Bazilikához.  Kapcsolódás az AngyalVár titkaival.

Május 7.    Egész napos kirándulás Nemi városába, mely az ókorban Diána tó körüli erdeje volt, az ókori világ leghíresebb Diánának szentelt helye volt az erdő. Caligula idejében megjelent itt Ízisz tisztelete is a hajóval, melyet a császár Ízisz szentélyeként építtetett. A nap végén transzfer a repülőtérre és hazautazás.

Az ősi helyekkel a szokásos módon kapcsolódunk, meditációkkal, szertartásokkal. Készülj fel hosszú sétákra, és tömegközlekedésre. A program tervezet, ami változhat idő, és a csoport folyamatainak függvényében.

 Részvételi díj: 155 000Ft + repülőjegy (most kb. 47000Ft)

A részvételi díj tartalmazza a szállást négy éjszakára a Colosseum közelében apartmanokban, a repülőtéri transzfereket, az egész napos kirándulást Nemibe, és a szertartásos-meditációs felfedezését a városnak, templomoknak. A részvételi díj nem tartalmaz étkezést, esetleges belépőjegyeket, illetve a Rómán belüli közlekedés (metro, busz…) díját.

Jelentkezésedet 50000Ft előleg befizetésével tudom elfogadni a szabad helyek függvényében. Érdemes hamar döntened, mert nem volt könnyű szállást találni, és összesen csak 14 főre van hely.

Február 15-ig esedékes egy második előleg (50000Ft), a maradék összeg indulás előtt fizetendő.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a RÓMA szót: jelentkezem@vereskriszta.com