“Egymás felé fordulva keringtek, mintha két csillag lettek volna, melyek járják a Teremtés fénylő táncát. Minden lépéssel, minden mozdulattal a Lelkük áradt ki, hogy üdvözölje a másik Lelkét. A Lélek-üdvözletben az egymástól távol töltött idő feloldódott a pillanat szépségében. A forgásuk közeledett egymáshoz, ahogy Lelkük áramlása egyre jobban összesimult. Már nem csak energiájuk érintette egymást. Finom fizikai érintésekben kezdett kiteljesedni az üdvözlés, ahogy forgásuk egyre közelebb vitte őket egymáshoz. Érintkeztek a hajszálak, összeért a bőrük, súrolta egymást a két test, majd összekapcsolódtak a kezeik. Pillantásuk is összefonódott, elláttak egymás Lelkéig, és a Lelkük megérkeztette őket az ölelésbe. Ölelkezve forogtak tovább a medencében.”

Az idézet Amazigh Hercegnő című regényemből való (a regényről többet olvashatsz itt).

A Papnő és a Sivatag Harcosa így találkozik össze egymással szerelemben, így merülnek bele a testi egyesülésbe, melyhez a kaput szentnasz1Lelkeik egyesülése nyitja meg.

A testi szerelem imádság, mely emeli a Nőt és a Férfit saját Isteni fényükben, EGYbe, Isten ölébe. EGYesülés, amelyben egyesülnek saját Isteni önvalójukkal, a másik Isteni önvalójával, és eggyéválnak a Teremtő Szeretettel.

Legtöbben nem így éltük meg az első szeretkezésünket, és valószínű még sok másikat sem.

Két éve májusban Cipruson Aphrodité vörös virágok pompájába öltözött gránátalmafája mesélni kezdett, mesélt a Szent Nász misztériumáról, a rítusokról, amelyekkel az egykori Aphrodité Templom papnői felkészítették a Szent Kötelékbe lépő nőt és férfit az Első Menyegzőre.

Augusztusban várlak Budapesten egy olyan szertartásra, melyben a szeretkezéseinket emeljük fel a Lélek rezgésébe:

Aphrodité Gránátalmafája Szertartás

2017. augusztus 9. 18:00-21:00

A szertartás alatt elutazunk Aphrodité Szerelem Templomába, majd onnan Lemúriába az Első Nő és Első Férfi menyegzőjének lélekemlékéhez. Majd utazunk tovább az Aphrodité Templomban és utazunk saját inkarnációnk tér-idejében, átadjuk az ősi felkészítő rítusok tisztító erejének korábbi szexuális élményeinkből mindazt, mely nem a Lélek megszentelt terében történt. Íly mődon lépünk vissza szűzi, azaz önmagunkban teljes energia-állapotunkba és átírjuk az Első Menyegző – azaz az első szeretkezs – és az összes többi energiáját a Lemúriai Szent Nász rezgésével.

A szertartásra érkezhetsz egyedül, vagy a pároddal. A szertartás Lelki, minden szexuális energiával való munka Lélek-szinten zajlik, belül, nincsenek testi szinten megélt szexuális elemei.

A szertartás kedvezményes díja 4000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik július végéig. Jelentkezésedet a részvételi díj felének átutalásával tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a GRÁNÁTALMA szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com