“A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

A 12 szálú DNS újra-aktiválódásával és a rengeteg Atlantiszból felnyíló tudás és energia-áthangolódás egyre közelebb visz minket ahhoz, hogy testünk sokkal atlantiszitesthosszabb ideig, akár örökké tartson, anélkül, hogy elhasználódna, megöregedne (hiszen ezek is csak az elménk hitrendszerei).

Természetesen az örökre tervezett testhez más energia-test tatozott, hiszen az, ahogyan az energiáinkat működtetjük és felvesszük az Univerzumból alapvetően meghatározza a fizikai testünk jól-létét és a fizikai világban való működésünket is.

Megérkezett hozzám az energia-test atlantiszi áthangolásának folyamata, melyet áprilisban átadok azoknak, akik szeretnék ezt továbbadni másoknak is. Szükség is van a továbbadásra, az áthangolásra, hogy kényelmesen tudjunk tovább változni a táguló tudatossággal.

Vannak olyanok, akikben ez a folyamat automatikusan elindul, ők azok, akik választották azt, hogy továbbadják az áthangolást, ezért először velük történik meg ez a folyamat.

Honnan ismerheted fel, hogy benne vagy a folyamatban?

Az érzékeled, hogy megmagyarázhatatlan módon leesik időnként az energia-szinted. Fizikailag semmi oka, de mégis hirtelen úgy elfáradsz, mintha minden energia kiment volna a testedből. Nem tudod megenni a szokásos ételeket, valahogy nem esnek jól, de a tested jelzi azt is, hogy mire vágyik, de ezekből is csak kisebb mennyiséget tudsz enni.

Ettől nem kell pánikolnod, már attól sokkal könnyebb lesz a folyamat, hogy realizálod, hogy mi történik veled és egyszerűen igent mondasz rá, megpihensz benne.

Ha megérintett ez az írás, és érzed a hívást arra, hogy áthangoló legyél, akkor az a jó hírem van számodra, hogy a kurzus most újra elérhető személyes és online formában i:

ATLANTISZI ENERGIA-TEST ÁTHANGOLÓ KURZUS

online kurzus indul: 2014. október 26.

személyes kurzus: 2014. november 16. (online felkészítő rész indul november 5-én)

Ezen  kurzuson azt az áthangoló folyamatot tanítom meg, amely újraébreszti bennünk az atlantiszi energia-testet, és ezzel megérkeztet a fizikai testünkkel és a fizikai valóságunkkal való másféle, boldogabb, kiteljesedettebb kapcsolatba.

Online kurzus:

A folyamatnak saját lépései vannak, de szükséges az elvégzésükhöz annak érzékelése, hogy a másik hol tart a folyamatban. Az online kurzus első tíznapos részében  Lélekből-Lélekre hangolódó gyakorlatokat végzünk, melyet skype konzultáció zár.

Az online kurzus második részében megkapod a hanganyagokat, melyek segítenek a három lépcsős folyamatot felépítő energiákkal való összekapcsolódásban. Ezt a részt is skype konzultáció zárja.

A harmadik fázis az elsajátítottak gyakorlása, melyet ismét skype konzultációban beszélünk meg.

Személyes kurzus:

A folyamatnak saját lépései vannak, de szükséges az elvégzésükhöz annak érzékelése, hogy a másik hol tart a folyamatban. Az online kurzus első tíznapos részében  Lélekből-Lélekre hangolódó gyakorlatokat végzünk, melyet skype konzultáció zár.

Ezután következik a személyes egy napunk, melyben megtanuljuk és gyakoroljuk a három lépcsős áthangolási folyamatot.

Az online kurzus díja 25 000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 15 000Ft a kurzus kezdete előtt fizetendő.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és az ATLANTISZI-ÁTHANGOLÓ ONLINE szavakat: kriszta@vereskriszta.com

A személyes kurzus díja 22 000Ft, ebből az online rész díja (10 000Ft) fizetendő előre, a maradék 12 000Ft a személyes találkozásunk alkalmával.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és az ATLANTISZI-ÁTHANGOLÓ SZEMÉLYES szavakat: kriszta@vereskriszta.com